Představuji novinky od značky Barry M!

Milé dámy, je mi potěšením předat vám další inspiraci a doporučení ze světa produktů dekorativní kosmetiky! Líčení a vše kolem je mým velkým koníčkem, realizuji také kurzy líčení – a mnohé jste už i tyto kurzy absolvovaly. :)
Troufám si i napsat, že mám s celou řadou značek a také s produkty dekorativní kosmetiky už poměrně velké zkušenosti a umím vám doporučit, co je dobré a kvalitní. 
Proto, napíšu vám pár řádku o novinkách, které představila značka Barry M. Právě s touto značkou velmi ráda pracuji, produkty mají vysoký obsah pigmentů, dokonale drží a na pleti jsou příjemné. Nedám dopustit na oční stíny Barry M, k dostání jsou v mnoha paletkách se zajímavými barevnými kombinacemi.
Produkty Barry M jsou také 100% veganské a co je také skvělé, tak jsou za přijatelné ceny. Seženete je na Notino a výběr je i v drogeriích DM.
Víc v mém článku…

Značka Barry M si mě opravdu získala, a to už před pár lety, kdy se mi první produkty dostaly do rukou. Nadšená jsem byla hlavně ze zmiňovaných očních stínů – jsou opravdu sytě pigmentované, dobře se s nimi pracuje – není potřeba pod ně dávat ani podkladovou bázi.
Navíc, ten úžasný výběr stínů – v rámci jedinečných paletek!

Od Barry M pak používám také konturovací pudr, tvářenky, set na úpravu obočí… Jsem velmi spokojená, navíc jak jsem zmínila, fajn jsou i přijatelné ceny.

Britská značka Barry M existuje ve světě dekorativní kosmetiky už hezkých pár let, založena byla dokonce už v roce 1982 (což mě potěšilo, jsme totiž i stejně „staré“ ). :)
Produkty jsou také 100% veganské, nestestované na zvířatech, mnohé obaly jsou z recyklovatelných materiálů.

Zkrátka – v mém kosmetickém kufříku produkty Barry M v naprosté většině převládají… :)

Proto je mi potěšením i vám tuto skvělou značku doporučit – a představit vám i několik novinek, které se mi nedávno dostaly do rukou.

Podkladová báze In a Fix Grip Primer – novinka, díky které váš make-up vydrží neporušený a v perfektním stavu – i po dlouhé hodiny.
Já obecně moc podkladové báze nepoužívám, ale tato mě mile překvapila.

Má velmi lehkou, nemastnou, nelepivou texturu – a přesně to od podkladové báze také očekávám.
Mimo to, výtažky z heřmánku a z aloe vera mají vysoce hydratační a zklidňující účinek na pleť.

Bázi stačí lehce nanést na pleť, počkáte cca půl minutky a poté můžete aplikovat make-up. Báze make-up fixuje, pleť vyhlazuje a celkově zdokonaluje.

Další novinka – krémová tvářenka Hazy Sunset
Jak jsem už napsala, tvářenky od Barry M jsou dokonalé! Já tedy více využívám klasické, pudrové tvářenky, ale tato krémová je příjemnou změnou.

Aplikovat ji můžete ideálně prsty, nebo i houbičkou, aplikátorem. Tento typ tvářenky se dá skvěle zapracovat do pleti, mimochodem, já ocenila i její multifunkční využití – hodí se i coby oční stíny, nebo na rty.

Vyzkoušela jsem i hydratační balzám na rty Sheer Splash – dámy, tak tento produkt je dokonalý! Vysoce hydratační balzám, který je navíc lehce zabarvený, rty dokonale hydratuje, zvláčňuje, propůjčuje jim lesk.

Navíc, rty také barevně zvýrazní!

Otestovala jsem také gelovou tvářenku Colour Changing Blush – mění barvu až po aplikaci na pokožku. 
Zcela upřímně, nikdy jsem se s podobným produktem nesetkala. :) A určitě z něj budete nadšené všechny vy, kdo rády využíváte krémové, gelové přípravky.

Tvářenka je zcela čirá, v podobě gelu – je nemastný, nelepivý, na pleti vytvoří velmi jemný, sametový finish.
Zajímavostí pak je, že tato tvářenka po kontaktu s pokožkou mění barvu – v mém případě lehounce do růžova.

Ideální přípravek hlavně pro ty z vás, kdo nepoužíváte make-up – a stačí vám jen lehounce zabarvené tváře, s přirozenou texturou kůže.

A to nejlepší na závěr – paletka stínů In My Element!
Stíny od Barry M miluji – a tato barevná kombinace je dokonalá.

Paletka obsahuje jak stíny v neutrální barvách – v meruňkové, béžové, pudrové a hnědé…tak i výraznější odstíny: zelenou, měděnou…

Tři ze stínů jsou v matném provedení, zbylých šest pak s metalickým odleskem.
Dámy, s touto paletkou se dá doslova kouzlit!

Uznejte samy, nádherné barvy, že? Stíny jsou samozřejmě opět vysoce pigmentované, takže poskytují intenzivní barevné líčení.

Inspirujte se a vyzkoušejte produkty Barry M! :)

Produkty Barry M jsou dostupné na Notino.cz – pod tímto odkazem.
Vybrané produkty koupíte také v DM Drogeriích.

ODKAZ: BARRY M / facebook
ODKAZ: BARRY M / instagram