Představuji: nové studio thajských masáží v Brně – BANGKOK

Thajské masáže – klasické, olejové i další se těší stálé a mimořádné oblibě. I já si na thajskou masáž velmi ráda zajdu, právě tento typ masáže je pro mě vždy maximálně příjemný a relaxační.
Pokud i vy si thajské masáže dopřáváte a oceníte tip, kam v Brně do příjemného a profesionálního thajského masážního studia, rozhodně čtěte dál! Chci vám totiž představit zbrusu nové místo, kde se právě na thajské masáže zaměřují! Jedná se o studio Bangkok – najdete ho necelý měsíc nově otevřené v Brně na Husitské 11. 
Oceníte zde profesionální přístup a kvalitní masáže od rodilých Thajek, jistě vás nadchne i nádherné, designové prostředí – k dispozici tu jsou 4 masážní místnosti, jedna z nich je koncipována i pro párovou masáž. 
Ve studiu Bangkok jsem na thajské masáži také byla – a mohu jen vřele doporučit.
Víc v mém článku…

Věřím, že kdo jednou kvalitní thajskou masáž zažil, už nechodí na masáže jiné. Právě thajské masáže, které umí provádět zkušení Thajci, se celosvětově řadí k mimořádně oblíbeným.
Thajské masáže jsou pro tělo, ale i ducha nesmírně příjemné, relaxační, ale i uvolňující. Záleží samozřejmě, zda dáváte přednost spíše uklidňující, jemné, třeba olejové masáži, nebo naopak oceníte tu pravou, klasickou thajskou masáž, u které se výborně protáhnou svaly, uvolní se klouby, odstraní se i bolest zad, případné blokády…

Já sama thajské masáže miluji – a právě ty klasické, které řeší i případné obtíže, bolest zad, svalů… Čas strávený na masáži je pro mě vždy doslova za odměnu, nesmírně si tyto chvíle užívám.
A je skvělé si přece čas od času dopřát maximální odpočinek, uvolnění…

Ráda bych vám proto představila zbrusu nové studio thajských masáží, které je necelý měsíc otevřené v Brně, konkrétně na Husitské 11.
Hledáte tip, kam na thajské masáže v Brně? Pak vám vřele doporučuji zajít si právě do tohoto nového studia, do thajských masáží Bangkok. 

Zcela upřímně, kvalitních masážních salonů, které se zaměřují čistě na thajské masáže v Brně, tolik není – a ty dobré mívají opravdu často plno. Tento nový salon – thajské masáže Bangkok, vás jistě nadchnou, a to v mnoha ohledech.

V první řadě a na první dojem, jistě oceníte nádherné prostřední salonu, celé zázemí, recepci, sociální zařízení (mohu napsat, že tak krásné toalety jsem dlouho neviděla :) a hlavně, samotné masážní místnosti.

Ty  tu jsou celkem 4, každá je trochu jiná, ovšem všechny jsou krásné, designové, korespondující s typickou thajskou kulturou. Během masáží tu najdete naprostý klid. Tím, že studio se nachází v suterénních prostorách, tak zde nejsou slyšet žádné zvuky, hluky z ulic… Věřte, odpočinete si zde na maximum!

Naprosto překrásná je pak největší z místností, kde jsou i dvě masérská lůžka. Právě sem můžete přijít na masáž také v páru! Chodíme takto s manželem často, je to velmi příjemně strávený čas – spolu. :)

V thajských masážích Bangkok pracují rodilé Thajky, což je také velmi důležité napsat. Právě rodilé Thajky umí provádět masáže nejlépe, přesně ví, jak postupovat a v jejich podání si pravou thajskou masáž užijete autenticky a nejlépe, to mi věřte. :)

Zajít se sem můžete samozřejmě na tradiční, klasickou thajskou masáž, kterou i já doporučuji! Výborné jsou ovšem i olejové masáže, bylinné masáže, nebo masáže lávovými kameny.

Můžete využít i nabídky masáží cílených na určité partie – na nohy, záda, šíji…

Já si zde užila velmi příjemnou olejovou masáž, bylo to ve všech ohledech skvělé!

Mimochodem, v tomto studiu pak oceníte i fajn ceny – jsou tedy nyní zaváděcí, ale i do budoucna nebudou nijak markantně růst.

Pokud často vyhledáváte – thajské masáže Brno – zkuste nové thajské masáže Bangkok. Oceníte zde i příjemnou, rodinnou atmosféru, žádné davy lidí a fronty… A hlavně, přístup i kvalita masáží jsou na špičkové úrovni!

Studio thajských masáží Bangkok najdete v Brně na Husitské 11, rezervace přes web, viz odkaz níže.

ODKAZ: STUDIO THAJSKÝCH MASÁŽÍ BANGKOK / web, rezervace
ODKAZ: STUDIO THAJSKÝCH MASÁŽÍ BANGKOK / facebook
ODKAZ: STUDIO THAJSKÝCH MASÁŽÍ BANGKOK / instagram