Představuji: nádherné dekorace z autorské tvorby – ValVe DECOR

K Vánocům neodmyslitelně patří kouzelné vánoční dekorace, doplňky, vánoční vazby a samozřejmě, také adventní věnce… Právě všechny tyto nádherné věci (nejen) v duchu Vánoc vám chci dnes představit – jsou z autorské tvorby paní Veroniky Gallové, která je nabízí pod svou značkou ValVe DECOR. Jedná se ve všech případech o úžasné kousky, netradiční, originální a překrásně zpracované. Vše si můžete nechat vyrobit na zakázku, nebo vybírat už z hotových věcí přímo přes Facebook ValVe DECOR. Víc v následujícím článku se spoustou fotek…

Moc ráda vám zde představuji i menší, zajímavé značky, za kterými jsou kreativní lidé, kteří mají co nabídnout. Přesně to je i případ ValVe DECOR – za touto značkou stojí samoživitelka paní Veronika Gallová, která sama vytváří nádherné, originální a netradiční dekorace, doplňky, vazby, věnce.

Nyní, před Vánocemi je její tvorba samozřejmě více v duchu Vánoc, můžete vybírat a nechat si i zhotovit kouzelné adventní věnce, dekorace a doplňky.

Každý kousek je originálem, který vzniká s láskou, vše je do detailu propracované a ve všech ohledech jedinečné!
Dekorace ValVe DECOR rozhodně ocení ti z vás, kdo si potrpí na originalitu!

Nádherné jsou nyní adventní věnce, netradiční a zcela jiné, než můžete být běžně zvyklí. I já jeden takový od ValVe Decor doma mám, je kouzelný, roztomilý, něžný.

Mě si získaly třeba věnce s různými postavičkami, krásně dekorované. Jsou opravdu zcela jiné, než můžete koupit v běžných obchodech, nebo květinářstvích!

Vybírat můžete i menší dekorace a doplňky, které vám nyní dokonale umocní atmosféru Vánoc.

Veškeré věci, které paní Veronika Gallová pod svou značkou ValVe DECOR vyrobí si můžete prohlédnout přímo na jejích Facebookových stránkách ValVe DECOR – pokud se vám něco líbí, stačí napsat do zpráv a už se dohodnete na odběru.

Možné pak samozřejmě je i nechat si cokoliv vyrobit přesně pro vás. Můžete se (opět přes zprávy na FB) domluvit na konkrétních požadavcích, ale spokojení zákazníci už obvykle nechávají paní Gallové volnou ruku při tvorbě.

Podle přání vám ale paní Veronika přidá na danou dekoraci postavičku, je možné pak vše ladit i do požadovaných barev… Je to na vás, ovšem myslím, že i z toho, co aktuálně najdete v nabídce na FB ValVe DECOR můžete vybrat úžasné věci.

Doplňky a dekorace ValVe DECOR si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

Jak se vám tyto věci líbí? Nádhera, že? :)

ODKAZ: VALVE DECOR / facebook
ODKAZ: VALVE DECOR / instagram