Představuji – módní značku s prvky moravského folklóru – MORAVIA FOLK!

Nové a zajímavé módní značky, které mají co nabídnout – navíc s regionální tvorbou, to je téma, které mám upřímně velmi ráda a je mi vždy velkým potěšením vám právě tyto značky blíže představovat. Tato, které bude patřit můj následující článek, je v mnoha směrech ojedinělá, jedinečná – zkrátka, zaslouží si, abyste o ní věděli. A jsem si jistá, že vám bude velmi sympatická – zvláště tedy vám, Moravákům, kteří jste právem pyšní na náš krásný kraj. :)
Značka se jmenuje MORAVIA FOLK – jedná se o stylové, pohodlné oblečení a doplňky, které spojuje významný designový prvek, stuhy z tradičních kyjovských krojů! Díky těmto stuhám, které každý kousek zdobí, tak vzniklo oblečení s prvky moravského folklóru, které si zamilujete – a to i pro běžné nošení. V kolekcích Moravia Folk si vyberete nádherné teplákové soupravy, mikiny, trička, čepice, tašky…a to pro ženy, muže, ale i pro děti. 
Já vám několik modelů značky Moravia Folk nafotila pro inspiraci – mrkněte v článku!
Focení probíhalo v překrásných prostorách oblíbeného moravského Vinařství Sonberk – tímto velmi děkujeme za poskytnutí zázemí!

Móda v obecné rovině je mým velkým koníčkem a vášní – a sama se velmi ráda také seznamuji s novými, zajímavými značkami. Ty, které vždy preferuji a nejvíc jim i osobně přeji, jsou samozřejmě ty naše, české. Obdivuji všechny nadšené a šikovné lokální tvůrce, návrháře a designéry, kteří přichází s vlastními nápady a realizují je do podoby jedinečných kolekcí.

Přesně to je i případ značky MORAVIA FOLK, za kterou stojí dva nesmírně talentovaní, mladí autoři. Ti se rozhodli přinést na český módní trh něco, co tu doposud nebylo – módní značku, která v sobě nese prvky moravského folklóru.

Představte si tradiční moravské kroje – ty, které znáte z vesnických hodů, slavností. Jsou nádherné, obdivuhodné a zcela typické pro náš kraj. A proč právě prvky z těchto krojů nepřenést i na běžné a volnočasové obleční? Přímo skvělý nápad, že?

Tím prvkem, který oblečení Moravia Folk spojuje, jsou tradiční stuhy z kyjovských krojů. Tyto stuhy jsou bohatě zdobené klasickými a zcela typickými ornamenty, které přesně vystihují zmiňovaný půvab tradičních krojů.

V rámci kolekcí značka Moravia Folk tak najdete krásné oblečení určené pro každodenní nošení – jedná se o teplákové soupravy, mikiny v různých typech provedení, trička, ale i doplňky – čepice, rukavice, nebo tašky. A dokonce – značka nabízí i stylové tašky na víno! Určitě se budou hodit – a mimochodem, mohou být i originálním tipem na dárek.

Oblečení Moravia Folk je z velmi příjemných, kvalitních materiálů, které se zkrátka dobře nosí. I střihy jsou velmi propracované, super je, že kousky Moravia Folk vypadají velmi dobře i k džínům, kombinovat je můžete v podstatě naprosto s čímkoliv. :)

Upřímně mohu za sebe napsat, že jsem z této značky nadšená! Oblečení má vtip, nápad a hlavně, opravdu dobře vypadá. A proč i tímto způsobem neukázat, jak nádherná je tradiční moravská folklórová kultura, že?

Oblečení Moravi Folk najdete a vyberete na e-shopu www.moraviafolk.cz – nabídka je jak pro ženy, tak i pro pány a dokonce i pro děti! Pro děti jsou tyto věci obzvláště roztomilé. :)

A já jsem poctěna, že jsem mohla kolekci Moravia Folk nafotit – navíc na tak kouzelném a zcela příznačném místě, jakým je oblíbené Vinařství Sonberk. Tímto velmi děkujeme za vstřícné jednání a za poskytnutí prosto na focení! 

ODKAZ: MORAVIA FOLK / web, e-shop
ODKAZ: MORAVIA FOLK / instagram