Představuji: MILON CIRCLE

Nedávno jsem Vám tady, na blogu, představila velmi zajímavý a unikátní cvičebním systém zvaný MILON CIRCLE, který v Brně najdete pouze ve fitku KANTORFITNESS. A protože si toto téma zaslouží mnohem více pozornosti – mám tu následující článek, kde Vám právě o MILON CIRCLE napíšu něco víc…

KANTORFITNESS-0411 A net

Mimochodem, pokud jste můj předchozí článek o Kantorfitness a MILON CIRCLE nečetli – najdete ho ZDE.

Mnoho lidí – a já k nim rozhodně také patřím – neví, jak správně cvičit. Správně – myslím tím tak, aby si cvičením naopak neublížili a aby dosáhli  toho správného a požadovaného efektu.
Každý z nás se cvičením totiž jednou začíná – a když poprvé přijdete do fitka, častokrát zkrátka NEVÍTE. Nevíte, na jakých strojích cvičit, jakým způsobem, jak dlouho, jak často… Není to jen tak a pokud „na to“ jdete nevhodnou cestou, bohužel, je cvičení častokrát i zbytečné… A to je s Vaší vynaloženou snahou přinejmenším škoda, nebo ne?

Právě pro lidi, kteří se cvičením začínají, ale ovšem i pro ty pokročilé, je cvičení na MILON CIRCLE opravdu to pravé. Máte zde totiž naprostou jistotu, že cvičíte tak, jak se má.

KANTORFITNESS-0528 A net

Další obrovskou výhodou, kterou cvičení na MILON CIRCLE má, je čas – cvíčíte totiž vždy pouhých 35 minut, včetně krátkých přestávek, mezi střídáním jednotlivých strojů.

KANTORFITNESS-0353 A net
A v čem je tento systém tolik unikátní?
Jedná se o intenzivní cvičební program na celkem 12ti strojích, které jsou umístěné v kruhu. Velkou výhodou tohoto cvičení je, že Vám nezabere více jak 35 minut – což je naprosto skvělé. Šetříte čas, ovšem cvičíte intenzivně s cílem dosažení nejlepších výsledků.
Hlavní výhodou cvičení na MILON CIRCLE také je, že každý klient má svoji vlastní čipovou kartu, na které má nastavení svých tělesných proporcí, které mu přístroj MILON před zahájením tohoto cvičebního programu změří.

KANTORFITNESS-0702 A net

Před samotným zahájením Vašeho cvičení na MILON CIRCLE trenér tedy změří Vaše tělesné proporce – a tyto údaje jsou pak zaznamenané na Vaší osobní kartě. Právě tato osobní karta je pro cvičení na MILON CIRCLE zcela zásadní.

Vy pak před cvičením na každém z přístrojů v kruhu MILON CIRCLE tuto kartu vložíte – a stroj se automaticky upraví přesně dle Vašich potřeb. Zátěž a intenzitu cvičení Vám pak nastaví na každém z přístrojů trenér, při prvním tréninku. Vysvětlí Vám také, jakým způsobem a kdy si zátěž máte zvyšovat.

KANTORFITNESS-0750 A net

KANTORFITNESS-0740 A net

Dále už cvičíte sami, bez nutnosti rezervace. Na přístroji uprostřed kruhu se měří čas (a stejně tak i na displeji stroje) – Vy tak přesně víte, jak dloho máte cvičit a kolik opakování udělat. Na silových přístrojích cvičíte vždy pouhou jednu minutu, na kardio přístrojích minuty čtyři, mezi střídáním přístrojů máte vždy půl minuty pauzu.

KANTORFITNESS-0371 A net

Funguje to tak, že cvičíte vždy na třech po sobě jdoucích silových strojích (na každém minutu) a pak 4 minuty na kardio přístrojích – crosswalkeru a stacionárním kole. Celý kruh absolvujete dvakrát – na každém z přístrojů tedy cvičíte 2x.
Celý trénink Vám pak zabere včetně půl minutových přestávek zmiňovaných 35 minut.

KANTORFITNESS-0780 A net

Vedle úspory času také budete trénovat 15x efektivněji. Stroje totiž dávají o 30 % více odporu na zpětném (excentrickém) pohybu. Což znamená, že když tlačíte dopředu zátěž 15 kg, zpět táhnete už 20 kg. Ovšem bez znatelně vyššího úsilí, neboť každý z nás je na zpětném pohybu silnější.

Navíc – výrobce MILON CIRCLE garantuje dosažení vašich cílů již při dodržení cvičení 6x do měsíce. Což Vám ten čas skutečně ušetří – při cvičení pouhých 35 minut. Nedílnou součástí zdravého životního stylu je také stravování.
I s tím Vám v Kantorfitness rádi pomůžou.

KANTORFITNESS-0648 A net

Navíc – první lekci na MILON CIRCLE máte v Kantorfitness zdarma – můžete si toto unikátní cvičení tak nejdříve vyzkoušet. V nabídce máte také dva typy balíčků cvičebních programů na MILON CIRCLE, kdy můžete využívat i nabídku sálových lekcí v Kantorfitness.

Cvičení na MILON CIRCLE je rozhodně skvělou volbou pro všechny, kteří se rozhodli cvičit – a chtějí mít naprostou jistotu ve správnost a efektivitu cvičení. I po tak krátké době – cvičení pouhých 35 minut – se nastartuje spalování a zrychlí metabolismus, což je  velmi důležité.

Kantorfitness najdete v Brně na Dobrovského 29, vedle vstupu do areálu Koupaliště Dobrák.

Více informací o programu MILON CIRCLE se dozvíte také na webu MILON BRNO, viz odkaz níže.

ODKAZ: MILON BRNO / web

ODKAZ: KANTORFITNESS / web
ODKAZ: KANTORFITNESS / facebook