Představuji: Life-book – jedinečný organizér všeho důležitého ve vašem životě

Miluji nejrůznější zápisníky, diáře, deníky…zkrátka, klasické zapisování na papír u mě, i v dnešní víceméně digitální době, stále vítězí. :) I proto mě zaujal Life-book, naprosto úžasný organizér všeho důležitého ve vašem životě. Life-book dá vašemu životu určitý řád, pořádek, systém… Zapíšete a zaznamenáte si vše, na čem vám záleží a vše budete mít  hezky na jednom místě. Líbí se mi, že Life-book není „jen o životě“, ale i „po životě“. Myslí i na otázku smrti a toho, co by mělo být splněno, až tu jednou nebudeme. I to k životu patří, ovšem málokdo se nad tím vůbec zamýšlí. Life-book vám představím ve svém dnešním článku a za sebe, vřele doporučuji pokračovat ve čtení, Life-book za to opravdu stojí. ;)

Začnu u sebe. Od malička moc ráda čtu a píšu. Už v útlém dětství jsem si psala nejrůznější deníky, o prvních láskách, cestování, prázdninový deník… Zkrátka, psaní pro mě bylo určitým „ventilem myšlenek“ a baví mě dodnes. I proto jsem později šla studovat žurnalistiku, aby mi psaní bylo ještě blíž.

Dnes se ke všem svým deníkům a zápisníkům ráda vracím, jsou pro mě jedinečnými formami vzpomínek. A teď, i přes to, že žijeme v digitální době, si stále vše píšu a zaznamenávám rukou, psaným písmem, do diářů, deníků a zápisníků.

Věřím, že to, co si ručně zapíšete, uschováte, má zkrátka zcela jinou, intenzivnější hodnotu, než poznámky uložené třeba v telefonu, nebo počítači.

I proto mě moc zaujal Life-book, jedinečný organizér, který vám chci dnes představit. Co vlastně Life-book je? A čím je tak výjimečný?

Life-book je přehledný organizér a zápisník všeho zásadního a podstatného ve vašem životě. Vše si zaznamenáte na jedno místo, do jednoho organizéru, v důležitých věcech tak budete mít opravdu pořádek a systém. A to je – v ohledu těch zásadních životních věcí – určitě důležité.

Do Life-booku si můžete zapisovat a zaznamenávat důležité informace k vašemu každodennímu životu, uspořádáte si majetkové, zdravotní, či osobní záležitosti.

V Life-booku máte přehledně připravené složky na jednotlivá témata, kam si jen vyplníte a zapíšete to, co se vám bude hodit a co ve svém životě potřebujete.

Konkrétně – Life-book obsahuje 100 předtištěných stran a jednotlivé složky:

Domácnost – zde si vyplníte údaje k dodavatelům energií, informace k nemovitostem, zaměstnání, k vozidlu, škole dětí, zapíšete si důležitá výročí, oslavy, události a nechybí i informace k vašemu domácímu mazlíčkovi.

Finance – můžete si vyplnit informace k hypotéce, půjčkám, pojištění, spoření, k vašim příjmům i výdajům.

Zdraví – složka k vyplnění informací k vašemu zdravotnímu stavu, kontakty na lékaře, zdravotní údaje dětí…

…o životě – zde si můžete zaznamenat všechny zásadní momenty, vzpomínky ve vašem životě, chvíle, které pro vás byly důležité… Je zde prostor i pro vzkazy, rodokmen…

po životě…smrt je součástí života. A je dobré se i nad otázkou případné smrti zamyslet. Připravit si praktické informace pro pozůstalé, požadavky na pohřeb, informace k dědickému řízení, osobní vzkazy, dopisy…

Life-book je zkrátka skvěle připravený na uchování všeho, na čem vám v životě záleží. Za mě je to jedinečný organizér, který by neměl chybět v žádné domácnosti.

Life-book je k dispozici ve dvou verzích. Verze Life-book Classic obsahuje organizér, 100 předtištěných stran, kuličkové pero, kapsu na dokumenty, samolepky, obálky, dopisní papíry a blok na poznámky.

Menší je pak verze Life-book Basic, který obsahuje pouzdro na dokumenty a 5x sešity (stejné, coby Life-book Classic), celkem 100 předtištěných stran.

K vašemu Life-booku si můžete i dokoupit jednotlivé doplňky, sešity, obálky, dopisní papíry, nebo i zámek s kódem.

Life-book je opravdu skvělý, je to opět nápad, který stojí za pozornost. A věřím, že se vám doma bude hodit. :)

Life-book koupíte na eshopu – viz odkaz níže. ;)

ODKAZ: LIFE-BOOK / web, eshop
ODKAZ: LIFE-BOOK / facebook
ODKAZ: LIFE-BOOK / instagram