Představuji Květinářství Šárka Havránková v Tišnově

Také v okolí Brna najdete velmi příjemné a zajímavé kavárny, bistra, restaurace, nebo i obchody – takové, které si určitě zaslouží, abyste o nich věděli. A až se do daného města, obce dostanete – vzpomeňte si na mě a dané místo navštivte, určitě vás osloví!
Jeden milý obchůdek, který najdete v Tišnově, bych vám také chtěla prostřednictvím svého článku doporučit. Jedná se o Květinářství ŠH – Květinářství Šárka Havránková. Věřte, nejde o žádné „obyčejné květinářství“. Zaujmou vás určitě už jen samotné prostory, příjemné, designové… Je zde pestrý výběr květin, zaměřují se na kytice jemné tvorby z lučního kvítí, potěší vás určitě i pestrá nabídka dekorací a doplňků. V tomto ohledu tu najdete kousky převážně z české a regionální autorské tvorby. Vyhýbají se zde také plastům – vše co nabízí je z přírodních materiálů, z kovu, dřeva, keramiky…
Ve svém článku vás do tohoto květinářství pozvu – inspirujte se!

Návštěva květinářství je pro mě vždy milým zážitkem… Květiny miluji, ráda je dostávám (paní Havránková, ještě jednou děkuji za kytici! ), potěší mě, když kytice dekorují prostory a hlavně, můj domov.

Do květinářství určitě chodíme čas od času všichni, koupit kytičku pro někoho blízkého, pro milou drobnost, dekoraci… Zkrátka, určitě se hodí o dobrých květinářstvích vědět. A jedno takové vám chci představit.

Nachází se v Tišnově – pro ty z vás, kdo jste odtud, nebo to máte kousek (což je sem mimochodem i z Brna) – věřím, že tato inspirace bude cenná!

Květinářství se jmenuje Květinářství ŠH (Šárka Havránková) – a najdete jej v centru dění Tišnova, na ulici Moukova 1994 v přízemí zdejší rezidence Noemi. 
Samozřejmě, v Tišnově je květinářství více, ale právě Květinářství ŠH je v mnoha směrech tak trochu jiné, zajímavé a řeka bych, také výjimečné… Čím?

Určitě vás zaujmou jen samotné prostory, jakmile do tohoto květinářství vstoupíte. Nové, designové, stylové, moderní… A hned uvidíte, že je zde co obdivovat!

V Květinářství ŠH najdete pestrý výběr květin – pokojových, venkovních, řezaných – ze kterých vám zde rádi uvážou kytičku na přání.  Doporučuji nechat zdejším šikovným floristům volnou ruku, jsem si jistá, že budete spokojení.

Jak jsem už zmínila, ve směru kytic se zde zaměřují na jemnější tvorbu, rádi pracují také s lučními květinami, které se těší stále velké oblibě (a i já je miluji).

Kytice vám uváží ke každé příležitosti, dárkové svatební, smuteční… A mimo to, rádi se postarají i o květinové výzdoby různých prostor.

V Květinářství ŠH si pak vyberete i spoustu dalších, krásných věcí – pro radost, tu svou, nebo někoho, na kom vám záleží.
Moc sympatické je, že ve svém konceptu jde toto květinářství v duchu udržitelnosti. Zcela se zde vyhýbají plastům ve směru nabídky zboží.

Obaly na květiny, dekorace, svíčky…to vše je zde vyrobeno z naprosté většiny z přírodních materiálů, ze dřeva, kovu, skla, keramiky…

Mimo to, jde o výrobky z dílen českých, regionálních tvůrců a designérů. A podporovat naši lokální tvorbu, to je přece vždy nejlepší, že?
Jedná se o originální, nadčasové kousky, úžasní jsou třeba dřevění, nebo kovaní andělé!

Koupíte tu jedinečné vázy, květináče, svíčky – které jsou vyrobené z kvalitních materiálů, prohlédněte si i překrásné lucerny – na léto a do venkovních prostor jsou dokonalé!

Mě tu nadchlo i úžasné keramické krmítko pro ptáčky…

Pokud budete hledat opravdu příjemné a kvalitní květinářství v Tišnově – vzpomeňte si a zajděte do Květinářství ŠH. :)

Květinářství Šárka Havránková najdete v Tišnově na adrese Moukova 1994, v přízemí rezidence Noemi.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ ŠÁRKA HAVRÁNKOVÁ / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ ŠÁRKA HAVRÁNKOVÁ / instagram