Představuji kosmetické novinky MATIS!

Po delší době mám pro vás opět inspiraci na zajímavé produkty ze světa kosmetiky! Tentokrát vám představím několik přípravků – novinek – od skvělé značky Matis, se kterou mám jen ty nejlepší zkušenosti.
Pokud hledáte pro svou pleť profesionální a vysoce kvalitní kosmetiku, na značku Matis se zaručeně můžete spolehnout.
Víc v mé recenzi…

Produkty značky Matis jsou opravdu skvělé, vysoce účinné – co jsem zatím měla možnost otestovat, tak pokaždé jsem byla velmi pozitivně překvapená. Přípravky jsou velmi příjemné, krásně voní a hlavně, jsou i efektivní.

Značka MATIS Paris se již po mnoho let řadí k mým velmi oblíbeným. V případě všech produktů tohoto brandu si totiž můžete být jistí špičkovou kvalitou, vysokým podílem aktivních látek, mimo to, složení je založené i na nejnovějších poznatcích ze světa kosmetiky i estetické medicíny. Pokud tedy pro svou pleť chcete to nejlepší, určitě bych vám doporučila přípravky MATIS vyzkoušet.

MATIS Paris je luxusní, prémiová kosmetická značka, jejímž cílem je řešit nejrůznější nedokonalosti a problémy s pletí.

Které novinky vám představím tentokrát?

Matis Paris Cell Rejuvenate – jedná se o intenzivní okysličující kúru, která má vysoce antioxidační vlastnosti. Ideální je tuto kúru aplikovat pod dobu 28 dní – právě na tuto dobu je i určena. Jedná se o dobu, kdy dojde i k buněčné obnově, kdy je pak efekt nejvíce patrný. 

Tato kúra obsahuje celou řadu aktivních látek – kmenové buňky bílé růže, dále komplex s aktivními okysličujícími složkami, výtažky z jírovce, grapefruitu… Ve své kombinaci mají pro pleť celou řadu přínosů, ať už se jedná o zmiňované antioxidační vlastnosti, hloubkovou hydrataci, nebo výživu.

Aplikuje se na vyčištěnou pleť, coby sérum. Poté nanesete svůj obvyklý krém.

Velmi zajímavým produktem je i tento – Matis Paris Boost Eyes!
Jedná se o péči určenou na obočí a řasy – má vysoce vyživující účinky.

Máte pocit, že vaše řasy už nejsou tak krásné jako dřív, obočí už není tak husté? Pak zkuste právě tuto výživu!

Přípravek obsahuje ricinový olej, který je známý právě svými příznivými účinky – na růst řas i obočí.

Aplikuje se přímo na řasy a obočí, jednou denně – neoplachuje se. Výsledek uvidíte po pár týdnech pravidelného používání, kdy je znatelný růst chloupků.

A třetím produktem, který bych vám ráda představila, je Matis Paris Sun Protection SPF50+ Cream!

Jedná se o krém pro ochranu před negativními vlivy slunečního záření – krém obsahuje ochranný faktor SPF 50+, jde tedy o velmi vysokou ochranu.

Mimo to, sluneční záření pleť často i velmi vysouší, tento přípravek má ovšem hydratační účinky, takže zamezuje dehydrataci a tím tak i tvorbě vrásek.

Krém je určený primárně na obličej, krk i dekolt – ale samozřejmě jej můžete používat na celé tělo. Je velmi příjemný!

 

Koupíte ve parfumeriích FAnn, můžete využívat nákupy i na eshopu.

ODKAZ: FAnn / web, eshop