Představuji Klenoty City Watch

Je mi vždy velkým potěšením představit vám zde brněnské firmy, značky, podniky…které mají tradici a drží se v oblibě svých zákazníků již po mnoho let. A právě jedné takové prodejně věnuji i svůj článek!
Napíšu vám totiž pár řádků o brněnském rodinném klenotnictví – o Klenotech City Watch! Znáte? Věřím, že mnozí určitě ano – klenoty City Watch jsou totiž jedním z nejdéle fungujících brněnských klenotnictví, poprvé se otevřelo dokonce už v roce 1990! Od té doby se tyto klenoty stěhovaly na různá místa v Brně, dnes je najdete v centru na Zámečnické.
Je zde pestrá nabídka krásných šperků, hodinek, zmínit pak musím velmi přijatelné ceny a také, osobní přístup a milé jednání se zákazníky.
Nabídku klenotů City Watch pak najdete také na e-shopu www.klenotycitywatch.cz
Čtěte dál!

Klenoty City Watch – jak jsem se přesvědčila i dle vašich pozitivních reakcí na mém FB a IG – rozhodně nejsou v Brně cizím pojmem. Ba naopak! Toto klenotnictví rodinné firmy se těší oblibě mezi zákazníky opravdu již spoustu let. Klenotnictví bylo založeno a otevřeno dokonce už v roce 1990 – do současnosti je to už mnoho let, během kterých si klenoty City Watch udržely nejen dobré jméno, ale hlavně, stále dokáží nabízet nádherné šperky, hodinky – za přijatelné ceny.

Klenoty City Watch mnozí možná pamatujete z České ulice, dále pak z Jakubského náměstí, nebo s pasáže Rozkvět… Během let se klenoty City Watch totiž několikrát stěhovaly, dnes je najdete opět v centru Brna, a to na Zámečnické ulici.
Jsem si jistá, že tyto klenoty zde nepřehlédnete – v okolí jiné klenotnictví opravdu není. :)

Rodinné klenotnictví City Watch se zaměřuje v dnešní době zejména na prodej šperků – v mnoha typech, z různých ušlechtilých kovů. V sortimentu najdete klenoty ze zlata – bílého, žlutého, růžového, ze stříbra, ale i z chirurgické oceli.
V sortimentu šperků nechybí náušnice, náramky, řetízky, přívěsky, prsteny – i zásnubní a snubní…

Já tu obdivovala i velmi pestrou nabídku perlových šperků, jsou překrásné! Perlové šperky – to je navíc trend!

Právě perly jsou také módním hitem posledních let, jsou dokonalé – elegantní, nadčasové a hlavně, hodí se jak k elegantním, tak i volnočasovým outfitům.

Překrásné tu jsou také šperky z oblíbených českých granátů, nebo s dalšími ušlechtilými kameny.

Šperky zde jsou různých značek, moc hezké jsou kousky například od brandu Calvin Klein – jedná se o šperky z chirurgické oceli.

Mimochodem, šperky vám zde také rádi vyrobí na přání – na zakázku!

Jak jsem už zmínila, šperky v klenotech City Watch jsou za velmi sympatické, přijatelné ceny. Opravdu – i ve vztahu ke konkurenci, se tu ceny pohybují velmi nízko.
I to je jeden z důvodů, proč si zákazníci tyto klenoty drží v oblibě.

Mimo šperky zde koupíte také hodinky – a to od značek Bering, Festina a Calvin Klein. 

V klenotech City Watch si také zakládají na osobním přístupu ke každému zákazníkovi, milý, empatický přístup a jednání jsou zde samozřejmostí.
I proto zde lidé nakupují tak rádi!

Výběr šperků a hodinek z klenot City Watch najdete i na e-shopu, viz odkaz níže.

Klenoty City Watch se nachází v centru Brna na Zámečnické ulici.

ODKAZ: KLENOTY CITY WATCH / web, e-shop