Představuji: eshop www.shopikuviliho.cz

Můj dnešní článek bude patřit opět zajímavému a originálnímu nápadu z řady brněnských firem a značek. :) Chci vám totiž představit jeden eshop, který nabízí opravdu výjimečné věci – oblečení, doplňky, dekorace…s mnoha vtipnými, výstižnými a jedinečnými potisky! Tyto věci se skvěle hodí i pro nejrůznější události, coby dárečky, pro miminka, pro budoucí nevěsty na rozlučky se svobodou, zkrátka, věřím, že vás právě tento eshop se svou nabídkou nadchne. A co víc – mimo již hotové věci s konkrétními nápisy a obrázky si tu můžete nechat natisknout na oblečení i věci své vlastní potisky. Víc informací a hlavně fotek v následujícím článku… :)

Sama moc ráda vždy podpořím jakýkoliv originální a výjimečný nápad, který vyniká. A přesně tak vnímám také eshop SHOPÍK U VILIHO, který založila jedna podnikavá maminka, Pavlína Radostová.

Vytvořila eshop s pestrou nabídkou zboží – oblečení, doplňků a dekorací s mnoha jedinečnými, vtipnými nápisy, obrázky, které pobaví a hodí se i pro nejrůznější situace a příležitosti.
A mimo to, jak jsem také zmínila v úvodu, na oblečení a jakékoliv další zde nabízené věci vám vytisknou vaše vlastní nápisy, nebo obrázky.

Nabízí vlastní, hotové potisky, které si můžete nechat na věci vytisknout, nebo pokud nemáte vlastní zpracovaný potisk, navrhnou vám celé zpracování a grafiku a pozor, zcela ZDARMA.

Získáte tak zcela jedinečné, osobní kousky – ať už oblečení, tašky, nebo třeba hrníčky… Ty mohou být úžasným dárkem pro někoho blízkého, třeba k příležitosti narození miminka, k narozeninám, nebo pro celý „tým“ družiček a budoucí nevěsty pro rozlučku ze svobodou.

A mimochodem – v návaznosti na blížící se Valentýn tu mají také super výběr! Potisknou vám vašimi vlastními nápisy, obrázky…třeba valentýnské hrníčky, nebo saténové polštáře ve tvaru srdce. Je jen na vás, co si na tyto věci necháte natisknout – získáte tak osobní, personalisovaný dárek, kterým určitě uděláte velkou radost. :)

Co dále na tomto eshopu najdete?

Naprosto boží jsou nejrůznější bodyčka a oblečení pro děti a miminka! Mají tu tolik vlastních, úžasných nápisů, motivů a obrázků – věřím, že tu rozhodně najdete takové, které přesně vystihují vaše dítě, miminko, nebo konkrétní situaci, která se k němu váže.

Zkrátka, těmto věcem rozhodně nechybí nápad a jak jsem už napsala, právě takové kousky s vtipnými a výstižnými nápisy jsou i skvělým tipem coby dárek – a pro kohokoliv. :)

Mají zde i nejrůznější narozeninová trička a šaty – opět s možností vlastního potisku, dále pak trička na rozlučku se svobodou, hrníčky s potiskem, oblečení s potiskem pro dospělé…

Vyberete tady souper věci pro každou příležitost! A coby tip na dárek – naprosto super! Pokud si nevyberete z vlastních kolekcí a nápisů z tohoto eshopu – a já věřím, že to rozhodně nebude těžké –  není problém se domluvit na vlastním potisku.

Rádi vám zde připraví grafiku a návrh obrázku – a připomínám, že zdarma. ;)

Myslím, že určitě fajn o tomto eshopu vědět, že? ;)

ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / web, eshop
ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / facebook
ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / instagram