Představuji: dekorativní kosmetiku TANA Cosmetics s egyptskou hlinkou

Vše kolem make-upu a líčení mě velmi zajímá a baví – a ráda se stále seznamuji i s novými značkami, které nabízí dekorativní kosmetiku. Jednu velmi výjimečnou, která mne opravdu nadchla, bych vám chtěla i ve svém následujícím článku představit.
Značka se jmenuje TANA Cosmetics, ve svém sortimentu má ucelenou řadu produktů, kdy mnoho z nich se dá využít i coby multilíčidla. Asi nejzajímavější jsou jejich minerální pudry, velmi jemné – u nás známé zejména pod pojmem „egyptská hlinka“. Jedná se o čistě přírodní, mikroskopický prášek, který má na pleť blahodárné účinky – a mimo to, dokáže se velmi dobře přizpůsobit vaší pokožce. Značku i produkty vám více představím ve své recenzi níže. A na Facebooku i Instagramu svého blogu pro vás mám opět video s líčením s těmito produkty! 
Sama jsem až překvapená, jak netradiční, zajímavé, kvalitní produkty z řady dekorativní kosmetiky existují. Často si říkám, že jsem díky své práci těch přípravků otestovala už tolik… a vždy se pak najdou nějaké nové, pro mě nezvyklé. A mnohdy i tak skvělé!
Stejně tak, jako je tomu v případě značky TANA Cosmetics. Jedná se o rodinnou firmu, která je na trhu dokonce už od roku 1935!
Značka nabízí ucelenou řadu produktů dekorativní kosmetiky, kdy můžete vybírat make-upy, konturovací pudry, tužky na oči, sety na obočí…
U většiny produktů je skvělé, že se dají využít i coby multilíčidla, tedy můžete je použít na líčení více partií obličeje – a to já miluji! Divili byste se, jak třeba taková tvářenka místo stínů vypadá skvěle.
Stěžejními produkty značky jsou ovšem vysoce kvalitní minerální pudry, velmi jemné, doslova hebounké, které jsou u nás známé zejména pod pojmem „egyptská hlinka“. Egyptská hlinka je jemný prášek, čistě přírodní, který má blahodárné účinky na pleť.
Jeho obrovskou výhodou je i přizpůsobení danému typu pokožky.
Já jsem pro své líčení využila produktů od této značky hned několik.
Velmi mile mě překvapila báze Egypt Wonder Primer – aplikuje se na pod make-up a vytvoří doslova sametový look pokožky.
Dále jsem použila Make-up fluid EGYPT WONDER č. 3. Značka nabízí tři barevné varianty make-upu, odstín 3 je nejtmavší. Make-up je jemný, snadno se roztírá, pro vyšší krytí doporučuji vrstvení produktu.
Výborným produktem je pak Egypt Wonder compact DUO – sport matt – právě tuto věc jsem využila jako zmiňované multilíčidlo. Světlejší pudr se hodí coby klasický zmatňující pudr, tmavší pak jako konturovací. Pudry jsou velmi jemné, nestahují a nevysušují pokožku.
Kouzlo produktů TANA Cosmetics spočívá také v jejich nadčasovosti – jeden odstín pudru může využívat každá žena, bez ohledu na věk, nebo tón pleti. Pudry se barevně přizpůsobí, mají samozabarvovací schopnost.
Právě u tohoto pudru je opravdu široká škála možností použití. Dá se s ním ztmavit i make-up, což je žádoucí u opálené pleti. Srovná také barevné nedokonalosti opálení, pigmentové skvrny, nebo vitiligo.
A nyní nejskvělejší produkt této značky – Egypt Wonder v originální dózičce z pálené hlíny – sypká perleť. Určitě si vás získá jen samotné originální balení. Produkt si ovšem můžete přesypat do praktického dávkovače, odkud jej snadno můžete aplikovat štětcem.
Využijete coby tvářenku, rozjasňovač, ale i jako oční stíny – tak jsem použila i já.
Značka nenabízí velké palety se stíny na oči, využít ovšem můžete některou ze dvou barevných variant produtku TANA tříbarevný stín na oči a obočí. Sada navíc obsahuje jak aplikátor stínu na oči, tak i šikovný štěteček na obočí.
Obočí jsem pak rozčesala a zafixovala bezbarvnou řasenkou TANA Balsam Roll transparent.
Značka pak nabízí i kajalové tužky na oči, černou a bílou. Já na své líčení použila bílou Egypt Wonder Kajal white, na vnitřní linku na spodních víčkách.
Na svou oblíbenou černou oční linku na horních víčkách jsem využila voděodolnou černou linku ve fixu Magic Eyeliner – voděodolný fix.
 Řasenka TANA Hy! dokonale zvýrazní, natočí a prodlouží řasy. Má krémovou texturu, dobře na řasách ulpí.
Rtěnku jsem vybrala Egypt Wonder Rtěnka DAY + NIGHT, má barvu korespondující s minerálními pudry a egyptskou hlinkou. Oceňuji lehkou, krémovou texturu i mírný lesk.
Zajímavostí na těchto rtěnkách je, že se zbarvují podle PH a pigmentu rtů – přizpůsobí se a na každé ženě vypadají jinak. :) Sytost rtěnky pak ovlivňuje i vrstva, v jaké ji nanesete.
Značka pak nabízí i štětce, já využila dva – tento úzký TANA štětec na rty, určený na konturování rtů, nebo na drobné detaily – já jím nanesla do vnitřních koutků oka kosmetické třpytky od Ilony Pavlatové / IP MAKE-UP.
Druhý štetec – Egypt Wonder zasouvací štětec na pudr – využijete na minerální pudry.
Oceňuji také, že kosmetika je velmi příjemná a dobře ji snáší i pleť se sklonem k alergiím – jako je i můj případ.
S produkty se snadno pracuje – i z důvodu, že je můžete využít coby multilíčidla.
Byla jsem velmi mile překvapená, ja dokonale se všechny produkty přizpůsobí pleti, její textuře i odstínu. Minerální pudry, egyptská hlinka vám dodají pěstěný a upravený vzhled, oceníte i fresh, zdravý, projasněný look.
Dámy, určitě doporučuji vyzkoušet – mrkněte na e-shop TANA Cosmetics, viz odkaz níže!