Představuji: brněnskou La Donuterii!

Myslím, že dokonalé a vynikající donuty od značky La Donuteria znáte asi už všichni – ale, rozhodně není na škodu si právě La Donuterii, respektive jejich božské donuty, blíže představit. Pokud donuty – tak opravdu neznám lepší! V Brně najdete pobočku La Donuterie na adrese Dornych 4, jsou to krásné prostory a výběr donutů je obrovský! Zastavte se – na kávu a osladit si den, stojí to za to!

Přes donuty jsou u nás doma hlavně mí synové, kteří donuty milují! Pokud jim chci udělat radost, tak vždy právě donuty. :) A přiznám se, i já, věčná „dietářka“ občas neodolám a donut si „za odměnu“ dám, je to opravdu slast! A když už – tak donuty v Brně ráda beru právě z La Donuterie, donuty mají božské!

La Donuterii, coby značku, jistě mnozí dobře znáte – možná ještě z původní pobočky v brněnské Tržnici. Odtud se La Donuteria přesunula právě na novou adresu, na Dornych 4, kde ji najdete v prvním patře v nákupním centru u OC Tesco.

Už samotné prostory La Donuterie vás jistě osloví, možná se tu budete cítit dokonce jako v pohádce! Modré stěny, růžové dekorace, spousty květin – a dominantní květinová, růžová stěna. Zkrátka, pro posezení u kávy s něčím dokonale dobrým je to místo přímo jako dělané!

To hlavní, jistě vás zajímá, co si tu můžete dát – samozřejmě, hlavně donuty! Donut se od klasických koblih v mnohém liší – jsou s náplní i bez, s polevou, zdobením, tvarem s dírou uprostřed. A chutnají opravdu skvěle!

V La Donuterii si můžete vybírat vždy z mnoha druhů donutů – s ovocným přelivem a zdobením, s čokoládou, s ovocem, plněné marmeládou, vanilkovým krémem, čokoládou… Řeknu vám, vybrat si opravdu jen jeden jediný donut, to je zde téměř až nemožné!

Na své si tu přijdou i ti, kdo milují pořádnou porci sladkého – na výběr jsou i donuty zdobené tyčinkami Kit-Kat, kousky čokolády…

Mimo donuty je pak v nabídce i káva a další nápoje – můžete tu posedět a vychutnat si všechny ty dobroty.

Co velmi oceňuji, tak fakt, že donuty jsou čerstvé. Rozhodně se nejedná o žádné mražené polotovary, nebo dovážené donuty z velké výroby. Vše vzniká o dvě patra výše, nad prostory, kde se pak donuty prodávají.

Můžete si tak být jistí naprosto prvotřídní kvalitou!

Ale…já myslím, že o tom,  jak jsou donuty z La Donuterie božské, vám napoví i moje fotky… Zastavte se vyzkoušet a ochutnat!

La Donuterii najdete v Brně na adrese Dornych 4.

ODKAZ: LA DONUTERIA / facebook
ODKAZ: LA DONUTERIA / instagram