Představuji autorskou módní tvorbu návrhářky Evy Urbánkové

Je mi velkým potěšením vám zde představit opravdu nádhernou autorskou módní tvorbu návrhářky Evy Urbánkové! Eva navrhuje a také sama šije opravdu překrásné a jedinečné šaty – a co model, to originál! A právě tyto šaty z kolekce Evy jsem vám nedávno také nafotila – ráda vám předám inspiraci a věřím, že pokud si výjimečný módní kousek rádi dopřejete, právě tyto šaty by vás mohly nadchnout!
Eva šije šaty také na zakázku, přesně podle přání svých zákaznic. Získáte ojedinělé šaty, které vám nejen padnou doslova jako ulité, ale stanou se i jedním z módních pokladů vašeho šatníku. 
Víc v následujícím článku a prohlédněte si i spoustu fotek Eviných šatů…

Móda je oblastí, která i mě osobně velice zajímá, ráda se seznamuji s novými značkami, kolekcemi a v neposlední řadě, také s autorskou módní tvorbou.

Právě oblečení z dílen návrhářů – a to nejen těch velkých, zvučných jmen – je z mého pohledu vždy nejvíce ceněné. Víte, že za návrhy i vznikem daného oblečení stojí určitá konkrétní osoba, která s modelem strávila kus času a věnovala mu svou práci.

Obecně pak ráda sleduji českou návrhářskou scénu, neboť vím, že i u nás tvoří mnoho nadaných a talentovaných návrhářů a designérů.

A právě jednu nesmírně šikovnou návrhářku bych vám také ráda prostřednictvím tohoto článku představila. I když, já vám o této dámě na svém blogu už nedáno psala, proto vám možná bude její jméno také povědomé. :)

Tou ženou je Eva Urbánková, velmi činorodá a všestranná žena. O Evičce jsem vám totiž nedávno psala, a to v souvislosti s šamanskými terapiemi s ceremoniálním kakaem a rapé, které provádí – a mimochodem, jsou vážně skvělé (pokud vás zajímá víc, mrkněte na můj článek ZDE).

Eva Urbánková se nicméně mimo tyto terapie aktivně a už mnoho let věnuje dalším sférám uměleckého světa. Eva je totiž také malířkou obrazů a módní návrhářkou! Mnoho šatů šije v duchu Haute Couture, což není u nás tak obvyklé. Šaty se odlišují složitějším vypracováním, střihy, mnohdy i uměleckým designem a malbou na šaty.
Eva tvořila šaty pro svatební salony mnoho let, netradiční svatební šaty jsou její srdeční záležitostí.
Vystudovala módní design v Praze, pracovala pro Blanku Matragi, byla na stáži u Fátimy Lopéz v Lisabonu.

A právě módním kolekcím Evy bych ráda pár řádků věnovala – nedávno jsem totiž měla tu možnost a její překrásné šaty jsem u ní v ateliéru v Mikulově nafotila!

Eva se zaměřuje primárně na šaty, které jsou v mnoha směrech výjimečné.

Nadchnou vás materiály, často pravé hedvábí!

Šaty jsou velmi zajímavé i střihově – každá kousek je střihem unikát. Překvapilo mě často důmyslné řasení, průstřihy na zádech, ramenou, prodloužené díly šatů, rozparky, atypické uvazování kolem krku…

Zkrátka, takové šaty vás zaujmou, osloví hned od prvního momentu!

Mnohé modely jsou i ručně pomalované – buď v rámci malých ornamentů, květin, nebo jsou malované i celé! Autorkou maleb je samozřejmě opět Eva, která je právě i malířkou.

Každý kousek těchto šatů je tedy naprostým originálem, výjimečností – nestane se vám, že ve stejném modelu někdy někoho potkáte.

Stylově jsem šaty Evy barevné, mnohé až ve španělském stylu – dokonale se doplňují třeba s květinovými čelenkami!

Šaty je možné od Evy vybrat a koupit již z hotové, ušité kolekce, mimo to si ale můžete nechat ušít jakýkoliv model na přání – na zakázku. Bude vám perfektně sedět a zaručeně slušet!

A jak si šaty od Evy vybrat, objednat? Mrkněte na web – viz odkaz níže, kde se dočtete víc informací!

ODKAZ: EVA URBÁNKOVÁ / web, info k zakázkovému šití šatů
ODKAZ: EVA URBÁNKOVÁ / facebook
ODKAZ: EVA URBÁNKOVÁ / instagram