Praktický tip pro vás: štítky a samolepky MyLabels na označování věcí – pro děti, do domácnosti…

Na článek o značce a produktech MyLabels jsem se sama moc těšila – protože psát vám o něčem, co sama využívám a za co dám doslova „ruku do ohně“, to je pro mě vždy velká radost. A toto o značce MyLabels mohu s čistým svědomím prohlásit. :) MyLabels – to jsou štítky a samolepky na označování věcí – zejména tedy oblečení, obuvi, doplňků pro děti, ale štítky MyLabels jsou určené i na označování věcí do domácnosti, hodí se i na označení dárků, domácích výrobků a podobně.
Proč si samolepky MyLabels pořídit? Hodit se vám zaručeně budou – inspirujte se a čtěte dál!

O značce MyLabels jsme vám zde už v minulosti několikrát psala, takže – kdo pravidelně můj blog sledujete, možná dobře víte, co tato značka nabízí. Nebo – třeba dokonce už produkty MyLabels doma využíváte!

Samolepící a nažehlovací štítky MyLabels by měly znát v první řadě naprosto všichni rodiče. Štítky MyLabels jsou totiž naprosto skvělé k označování věcí vašich dětí. A věřte, že samolepky a štítky MyLabels v tomto směru skutečně využijete – a to na mnoho let. Já jimi označuji věci svých synů už spoustu let a i když jsou kluci už větší, stále je fajn – pokud třeba někam jedou  – že své věci jen tak snadno neztratí.

Nespornou výhodou štítků a samolepek MyLabels je jejich kvalita a odolnost. Mohu i ze své vlastní zkušenosti napsat, že samolepky i štítky drží – a to i při častém praní, žehlení, mytí v myčce… Dokonce, moji kluci mají těmito štítky polepené i brýle na potápění a i zde samolepka drží!

V tomto je na produkty MyLabels zaručený spoleh – hlavně, když dětem třeba popisujete věci fixou (i voděodolnou), tak se časem opravdu smyje, vymizí…

Navíc, nalepování samolepek MyLabels vám nezabere tolik času, jako popisování věcí fixou… Stačí samolepku nalepit – na cedulky, ale klidně i na samotný textil.

Děti si své věci snadno poznají – na samolepky můžete uvést i jejich tel. číslo, adresu, nebo pro malé děti klidně i jenom obrázek. I tak si děti své věci lehce poznají.

A jak píšu, super je takové označení věcí hlavně pro případy, kdy děti jezdí na tábory, školy v přírodě, na různé akce a pobyty – tam se toho vždy totiž ztrácí nejvíc! Malé děti pak určitě ocení označení věcí do školek.

TO HLAVNÍ! Design štítků, samolepek, a to nejen pro děti, si na e-shopu www.mylabels.cz můžete sami vytvořit! Je to velmi snadné, stačí vybrat design, barvu, typu písma, znění textu na jednotlivé samolepky se jmény.
Super jsou pak i samolepky s vlastní fotkou!

Získáte tak krásné a personalisované samolepky, na které bude každé dítě určitě i pyšné!

Jak jsem pak zmínila, MyLabels nabízí i krásné samolepky do domácnosti – opět si design můžete sami vytvořit.

Tyto samolepky využijete v domácnosti – v kuchyni na označení potravin, na domácí výrobky, na dárky, samozřejmě skvělé jsou také samolepky na Vánoce!

Novinkou je pak na e-shopu MyLabels také prostírání na stůl, opět v překrásném designu.

Zkrátka, samolepky MyLabels musíte znát a hlavně, musíte je vyzkoušet! Uvidíte, že se vám budou hodit – a pro děti je využijete na dlouhou dobu.

ODKAZ: MYLABELS.cz / eshop
ODKAZ: MYLABELS.cz / facebook
ODKAZ: MY LABELS.cz / instagram