Pozvánka – znáte hotel Savannah v Hatích u Znojma? Nadchne vás krásné prostředí, wellness a výborné jídlo!

Velmi ráda vám zde předávám tipy, kam si zajet na výlet, na příjemný pobyt a také, doporučím vám, kde se ubytovat. Před nedávnem jsem si užila s kamarádkou moc fajn dva dny v hotelu Savannah, který najdete jen kousek od Znojma, na Hatích. Z Brna jste tu tedy opravdu za chvíli! Tento hotel určitě musíte poznat, protože co se týká služeb, je na skutečně skvělé úrovni! Hotel má nyní zrekonstruovanou část wellness centra, kde můžete využít několik saun, velký bazén nebo i Kneippovu lázeň… Novinkou je zde pak i vinný sklep – nádherný prostor, který je přímo ideální i pro různé soukromé akce, oslavy, firemní eventy… Co musím zmínit, tak zdejší gastronomii! Vaří tady výborně, jídla se podávají v podstatě celý den formou bufetu, objednat si může i speciality z jídelního lístku – my ochutnaly sedmichodové degustační menu! Podává se tu také odpolední ,,Čaj o páté“ – s pestrým výběrem čajů a kávy, doplněné proseccem a vynikajícím občerstvením…
Pokud hledáte inspiraci, kam na wellness pobyt na jižní Moravě – zkuste to sem!
POZOR – mám pro vás i svůj kód MISA15″ – na slevu 15 % na všechny rezervace ubytování, a to i na již zvýhodněné pobytové balíčky. Info k zadání kódu v článku…

Jsem nadšený cestovatel, ráda poznávám nová místa, a to nejen v zahraničí, ale i v naší zemi. A hlavně, u nás na jižní Moravě! Protože, co si budeme povídat – v našem kraji je totiž stejně nejkrásněji, že?

A právě i kousek od Brna můžete navštívit úžasné hotely, které nabízí opravdu perfektní služby. Přesně to se týká také hotelu Savannah, který najdete jen kousek od Znojma, na Hatích. Mimochodem, v blízkosti tohoto hotelu se nachází také outletové centrum Freeport, takže pobyt můžete spojit i s další radostí – s nákupy! :) Tak jen ať o tomto víte…

Hotel Savannah je zde už delší dobu, ale mám takový dojem, že se o něm stále moc neví, což je skutečně velká škoda! Prostory hotelu, ale hlavně samotné služby, které tu můžete využít, jsou totiž jedním slovem dokonalé!

Já si právě v tomto hotelu užila nedávno moc příjemné dva dny s kamarádkou a můžu napsat, že se nám až nechtělo odjíždět domů! Hotel je skutečně ideální pro wellness pobyt, v páru, s kamarádkami, s maminkou… Neskutečně si tady odpočinete, dáte si dobré jídlo a také, výborná vína! Pro inspiraci si můžete prohlédnout aktuální pobytové balíčky.

Určitě vás nadchnou i zmiňované prostory, designové, plné barev, ve stylovém propojení jedinečných interiérových prvků, nábytku i doplňků… Prostorově velkorysá recepce postupně navazuje na restauraci, kde se můžete usadit na mnoha místech.
Součástí prostor je zde pak také casino.

Jak jsem zmínila, novinkou je v tomto hotelu také nádherný vinný sklep v přízemí. Jedná se o místo s velkou kapacitou, kde lze různě uspořádat stoly, nechybí zde bar, vinotéky…

Tento vinný sklep je naprosto skvělý pro organizaci různých soukromých akcí, oslav, firemních eventů a teambuildingů.

Rádi vám zde připraví také občerstvení, my tu ochutnali domácí paštiky, sýry a další delikatesy. A k tomu – samozřejmě dobré víno nesmělo chybět!

Právě vín tu mají pestrou nabídku, výběr vín z regionálních vinařství, ale i vína rakouská, nebo italská!

Obecně pak gastronomie je v hotelu Savannah na špičkové úrovni. Spolu s šéfkuchařem, Radkem Rosotou zde vaří také Roman Loubal, kterého znám i z jiných podniků – je nesmírně šikovný!
Jídla si v hotelu Savannah můžete vybrat z bufetové nabídky, pak samozřejmě i z jídelního lístku.

My tu ochutnaly i vynikající sedmichodové degustační menu – jídla byla velmi netradiční, chuťově zajímá – oceňuji spojení nezvyklých ingrediencí, ve výsledku to byl vždy gastronomický zážitek!

Obecně je pak restaurace zaměřením francouzsko-asijská, což samo o sobě zní už i tak skvěle, že?

Další gastronomickou specialitou hotelu Savannah je pak podávání „Čaje o páté“ – v čase od 14. do 17. hodiny si můžete vychutnat výběr čajů, čerstvý džus, prosecco, kávu a k tomu se servírují také etažéry s delikatesami – slanými i sladkými!

Mimochodem, na Čaj o páté si sem mohou zajít i neubytovaní hosté!

Kam do welless na jižní Moravě? Právě do hotelu Savannah! Část wellness zde totiž prošla rekonstrukcí, určitě se vám bude líbit nový saunový svět, kde  můžete využít několik saun, Kneippovu lázeň, zrelaxujete se v odpočívárně…

Zaplavat si můžete v 22 metrů dlouhém bazénu s příjemně teplou vodou. Wellness je tu opravdu nádherné! A opět – je přístupné i pro neubytované hosty.

Samotné pokoje jsou nadstandardní a opravdu překrásné!

Hledáte tip, kam na wellness víkend? Vyzkoušejte právě hotel Savannah, jsem si jistá, že budete nadšení!

POZOR – mám pro vás i svůj kód MISA15″ – na slevu 15 % na všechny rezervace ubytování, a to i na již zvýhodněné pobytové balíčky.
Sleva platí pro rezervace uskutečněné do konce srpna 2024.

Kód se dá vložit následujícím způsobem:
Kliknu na tlačítko Rezervace – vyplním datum, počet osob a nocí – kontaktní údaje – jména hostů a ve čtvrtém kroku rezervace „Shrnutí“ se nachází pole POZNÁMKA, , do kterého je možné vpisovat. Tam jednoduše vložíte kód a rezervaci odešlete. Následně obdržíte potvrzení z recepce, kde budou automaticky evidovat nižší cenu za ubytování.

U pobytových balíčků se rezervuje přes objednávkový formulář: sekce Pobytové balíčky – vyberu si balíček – kliknu na červené tlačítko objednat a vyplním formulář – do pole „Napište zprávu“ napíši kód „MISA15″ a kliknu na Odeslat.

Hotel Savannah najdete na Hatích, jen kousek od Znojma.

ODKAZ: HOTEL SAVANNAH / web
ODKAZ: HOTEL SAVANNAH / facebook
ODKAZ: HOTEL SAVANNAH / instagram