Pozvánka za dobrým jídlem, vyhlášenou pizzou i fajn posezením – do restaurace Bohunický CAJK!

V Brně najdete celou řadu příjemných míst – o kterých mnozí třeba zatím ještě nevíte. Což je škoda – a je dobré si v tomto směru rozšiřovat obzory! Vždyť co udělá větší radost, než když najdete příjemný obchod, restauraci, kavárnu…kam se budete do budoucna rádi vracet. A právě do jedné fajn restaurace & hospůdky bych vás ráda prostřednictvím následujícího článku pozvala! 
Znáte restauraci Bohunický CAJK v areálu fotbalového areálu Tatran Bohunice? Věřím, že vy místní určitě ano – tato restaurace je zde už hezkých pár let. Ovšem během posledního roku tu proběhla rozsáhlá rekonstrukce prostor – vnitřních i venkovních,  přibylo nové dětské hřiště. Lidé sem rádi chodí na polední obědová menu, ale také na vyhlášenou pizzu. A samozřejmě, také na pivečko. :) Vaří tady vážně skvěle! Víc v následujícím článku…

Mnohá skvělá místa v Brně, která stojí za to navštívit, se nachází i mimo centrum a věřte, vyplatí se sem i zajet, když nejste zrovna místní.
Přesně to platí i o příjemné restauraci Bohunický CAJK, kterou najdete v areálu fotbalového areálu Tatran Bohunice, konkrétně na adrese Neužilova 201/35.

Vy místní a z okolí budete tento podnik jistě dobře znát, je se zde už hezkou řadu let. A jak vím i z doslechu, lidé to zde mají vážně rádi. Je přece skvělé mít v zázemí fotbalového hřiště i restauraci, kde se dobře najíte, můžete posedět, dát si pivo, nebo třeba i opravdu dobrou pizzu!

Restuarace Bohunický CAJK ovšem není jen pro ty, kdo sem chodí za sportem, nebo pro místní „štamgasty“. Ba naopak – vítáni jsou zde všichni, kdo mají rádi dobré, poctivé jídlo.

I prostředí této restaurace je velmi příjemné. Mimochodem, poslední rok zde probíhala poměrně rozsáhlá rekonstrukce, která si znatelně dotkla jak vnitřních prostor restaurace a salonku, tak i těch venkovních.

Venku tu můžete posedět na zrekonstruované zahrádce a děti tu potěší i nové dětské hřiště s prolézačkami, skluzavkou a pískovištěm.

Za toto dětské hřiště tu budete určitě také moc rádi, můžete si v klidu najíst v restauraci, na zahrádce, zatímco si děti pohrají. Hřiště pro děti v mnoha brněnských restauracích neuvidíte!

Samotná restaurace má pak poměrně velkou kapacitu – 80 lidí, k dispozici vám je zde i oddělený a uzavřený salonek, kam se vejde 25 osob. Salonek (ale samozřejmě i celá restaurace) jsou ideální i pro organizaci různých uzavřených akcí, oslav, setkání, nebo večírků. Rádi vám zde tyto prostory i vyzdobí, připraví tu catering…

To hlavní, co dobrého si v restauraci Bohunický CAJK dáte?
Lidé sem v první řadě rádi chodí na obědová menu, porce jsou veliké a jídla chuťově moc dobrá! Zaměřením se tu vaří zejména jídla oblíbené české kuchyně.

Mimo to, vyhlášené jsou i jejich burgery, nebo další specialita – žebra! To vše i více najdete pak ve stálé nabídce, která je hostům k dispozici v odpoledních hodinách.

Za zvláštní zmínku pak stojí i zdejší pizza, tu si sami připravují a pečou, pizza se tu také těší velké oblibě.
Pizzu si tu dáte ve všední dny od 15. do 21. hodiny, o víkendu dle otevírací doby od 10. do 21.hod.

Nechybí i dobré pivo – Starobrno, točí Medium, Bittra, Beránka a Dačice, ty jsou tu také populární.

Jídlo si odtud pak můžete objednat také přes Wolt, nebo Bolt!

Tak pokud hledáte tip, kam se stavit na oběd, večeři, posedět, nechat děti pohrát na hřišti, nebo kde uspořádat oslavu a jinou sešlost – zkuste to právě v Bohunickém CAJKu! Jsem si jistá, že se budete rádi vracet. :)

Restauraci & hospůdku Bohunický CAJK najdete v Brně – Bohunicích na adrese Neužilova 201/35.

ODKAZ: BOHUNICKÝ CAJK / web
ODKAZ: BOHUNICKÝ CAJK / facebook