Pozvánka – skvělá zmrzlina v centru Brna ve zmrzlinovém okénku Zmrzlinový sen

Léto & vynikající zmrzlina – to neodmyslitelně patří k sobě! V následujícím článku mám pro vás pozvánku na opravdu výbornou, poctivou a kvalitní zmrzlinu – do zmrzlinového okénka Zmrzlinový sen, které najdete v centru Brna na Novobranské 6. 
Pan majitel je nadšeným zmrzlinářem, zmrzlinu – točenou i špachtlovanou sám připravuje, a to jen z těch nejlepší surovin, bez zbytečné chemie. Od loňského roku se v okénku Zmrzlinový sen rozšířil výběr špachtlované zmrzliny a co víc, nově si tu připravují i své vlastní kornoutky, z výborného těsta s bílky, s máslem a vanilkou…
Stavte se na zmrzku, nebo kávovou specialitu, ledovou tříšť…určitě vám bude chutnat a rádi se vrátíte!
Kdo z vás si v létě nedá rád vynikající zmrzlinu, na osvěžení, nebo i jen tak, na chuť? Myslím, že zmrzlinu si – a to nejen v létě – rádi dopřáváme všichni. Ovšem, jak mi dáte jistě za pravdu, ne všude je zmrzlina dobrá, kvalitní a poctivá…
Opravu vynikající, domácí zmrzlinu připravenou jen z těch nejlepších surovin si dáte ve zmrzlinovém okénku Zmrzlinový sen, které jsem vám zde mimochodem představila už loni (můj článek najdete ZDE). Okénko zmrzlinový sen se nachází v samém srdci Brna na Novobranské ulici, pan majitel je velmi zručným a nadšeným zmrzlinářem – zmrzlinu si dokonce připravuje sám! A to nadšení pro tuto práci a zkušenosti jsou na kvalitě zmrzlinovy v okénku Zmrzlinový sen zkrátka znát!
Mimochodem, pan majitel letos otevřel i svou druhou provozovnu, kde si dáte nejen oblíbenou zmrzlinu, ale i domácí dezerty, dorty, zákusky – jedná se o Cukrárnu jako Miláno v Bystrci na sídlišti Kamechy. Tuto cukrárničku jsem vám zde představila nedávno – více ZDE.
Zpátky do okénka Zmrzlinový sen. :)
Jak jsem už nastínila v úvodu, od loňského roku se zde rozšířila nabídka špachtlované zmrzliny – každý den tu můžete vybírat dokonce z 8 druhů!
Co se pak týká i populární točené zmrzliny, tak denně je tu nabídka 4 druhů.
Zmrzlina je opravdu vynikající, plná chuti, ovoce, kvalitního mléka – na výrobu pan majitel nepoužívá žádná dochucovadla, sypké směsi, barviva…
Zmrzlinové sorbety – ovocná zmrzlina – je navíc zcela veganská.
Opravdu vynikající (a věřte mi, tak dobré jsem nikde jinde nejedla) jsou zmrzlinové kornouty, které si v okénku Zmrzlinový sen sami nově připravují!
Na tyto kornoutky si tu chystají vždy čerstvé těsto, vyrobené z bílků, s máslem, vanilkou… Kornouty pak ručně rolují.
Takový kornoutek je vynikající i sám o sobě – a doplněný výbornou zmrzlinou? Doslova gurmánský zážitek!
Mimo špachtlovanou, nebo točenou zmrzlinu si pak v okénku Zmrzlinový sen dáte i kávové speciality – ledové kávy & další kávové drinky a také ovocné tříště!
Zkrátka, vyplatí se sem zastavit, protože tak dobrá zmrzlina, kvalitní, poctivá…s domácími kornoutky, se jen tak někde není!
Otevřeno je v okénku Zmrzlinový sen ve všední dny od 11:30 do 18:00, o víkendu pak od 13:00 do 18:00.
Okénko se zmrzlinovou Zmrzlinový sen najdete v centru Brna na Novobranské 6, posedět zde můžete i na zahrádce před okénkem!