Pozvánka pro všechny nadšené čtenáře – nové knihkupectví s kavárnou v Brně, MARTINUS!

Také patříte k nadšeným čtenářům stejně, jako já? Pak určitě mrkněte na můj následující článek! V Brně se totiž koncem minulého roku otevřel doslova ráj pro všechny milovníky knih a věčné „knihomoly“ – a to knihkupectví s kavárnou Martinus! Věřte, návštěva knihkupectví Martinus je doslova zážitkem, strávíte tu totiž zaručeně tak příjemný čas! Vybírat můžete mezi velmi pestrou škálou knih mnoha žánrů, samozřejmě tu nechybí novinky, bestsellery, děti i rodiče tu uvítají i specializovanou dětskou sekci. 
Zmínit musím i širokou nabídku anglických knih! 
V knihkupectví Martinus, které najdete ve dvou patrech ve Velkém Špalíčku, můžete také posedět v příjemné knihkavárně, dáte si tu výběrovou kávu, čaje… V kavárně si knihy můžete pak v klidu vybrat, prohlédnout, nebo si i kousek přečíst…
Toto místo zkrátka musíte znát! 

Zcela upřímně, sama jsem velmi nadšeným čtenářem, a to už od útlého dětství. Knihy, respektive četba, jsou pro mě příjemným únikem z reality, kdy se zcela ponořím do jiného světa. Baví mě, že během čtení člověk zapojuje i svou fantazii, představuje si děj, jeho hlavní aktéry a veškeré, v knize popsané situace…

I když je dnešní doba už velmi „technická“, na knihy v jakékoliv podobě bychom zapomínat neměli. A z pozice rodiče musím napsat, že je moc fajn vést ke čtení také děti (vím, i když se jim často číst vážně nechce… :).

A protože i já sama nadšeně sleduji knižní novinky, ráda navštěvuji i knihkupectví, mám velkou radost, že se i u nás, v Brně, vzniklo pro čtenáře a milovníky knih tak atraktivní a jedinečné místo, jakým je právě nové knihkupectví s kavárnou – MARTINUS!

Knihkupectví Martinus se otevřelo na sklonku minulého roku v prostorách brněnského Velkého Špalíčku a mohu napsat, že prostorově je to zde více než velkorysé! 
Knikupectví Martinus se zde rozkládá rovnou na dvou podlažích, kde se můžete procházet, knihy si prohlížet, vybírat, nebo – můžete si tu i na mnoha příjemných místech v klidu sednout, knihy si prolistovat, něco si přečíst… Těchto příjemných zákoutí je tu spoustu a k posezení svou útulnou podobnou více, než lákají! 

Takto nádherné knihkupectví v Brně opravdu chybělo! Prostory, nabídka knih i služby „navíc“ – toto vše dělá právě Martinus skutečným rájem – pro nás, nadšené čtenáře a knihomoly. :)

Výběr knih je zde opravdu až neuvěřitelně pestrý, nabídka titulů je přehledně rozdělená dle jednotlivých žánrů, nechybí sekce s bestsellery, nebo s knižními novinkami…

Já si zde prošla zejména oddělení detektivek, tento žánr je můj „best off“! :) A byla jsem velmi příjemně překvapena – od mých oblíbených autorů, mezi které patří Bernard Minier, Robert Bryndza, nebo B.A. Paris…zde byly veškeré vydané tituly, dokonce i ty starší!
Zkrátka, jsem si jistá, že v tomto knihkupectví najdete veškeré knihy, které třeba už i delší dobu sháníte.

Hledání požadovaných titulů vám zde usnadní také tablety, kde stačí zadat titul, případně autora a během pár vteřin vidíte veškerou zde dostupnou nabídku.

Rodiče i děti zde ocení pak i specializovanou dětskou sekci s pestrým výběrem knih pro děti všech věkových kategorií. Mimochodem, menší děti určitě využijí i roztomilý domeček i jiné prvky pro zábavu. ;)

Zmínit pak musím i velmi širokou nabídku anglických knih – také se jinde obecně hůř shání.

V knihkupectví Martinus se pak konají i různé akce a eventy – pro jejich přehled doporučuji sledovat Facebook Martinus.cz.

Toto knihkupectví je pak jiné a výjimečné také příjemnou kavárnou, která je součástí prostor. Dáte si tu výběrovou kávu, čaje…a v klidu si knihy můžete prohlédnout, vybrat, nebo si i kousek přečíst…

Za sebe mohu napsat, že Martinus v Brně je až „zážitkovým knihkupectvím“, ze kterého se vám nebude chtít odejít.
Stavte se mrknout, nasát zdejší klidnou, pohodovou atmosféru… A vyberte si knížku, která vás potěší!

Nové knihkupectví s kavárnou, Martinus, najdete v přízemí Velkého Špalíčku na Dominikánské 5.

ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / web
ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / facebook
ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / instagram