Pozvánka – na výborný míchaný drink, nebo prémiový rum do brněnského Cubana Baru!

Léto & osvěžující míchané drinky – to přece neodmyslitelně patří k sobě! Užijte si tyto radosti (nejen) teplých letních dnů a na drink si zajděte – s kamarádkou, partou přátel, s partnerem… Takové večery totiž nemívají chybu! A kam na opravdu dobrý koktejl? I za sebe vám můžu doporučit velmi příjemný Cubana Bar, který najdete v centru Brna na Jezuitské 3. Primárně se bar zaměřuje na pestrou nabídku prémiových rumů, ovšem i klasické míchané drinky se zde těší mimořádné oblibě. Chutnají totiž vážně skvěle – vyzkoušejte hlavně Mojito, v Brně není jinde lepší! Víc v mém následujícím článku…

Atmosféra letních večerů, posezení ve městě, na zahrádce, s dobrým drinkem… No uznejte sami, co je víc? Proto, naplánujte si takové setkání, v příjemném baru, kde jsou navíc zaručené opravdu vynikající nápoje!

Já vás chci prostřednictvím svého článku do jednoho takového baru pozvat – tento bar znám už delší dobu, nedávno jsem zde byla také a právě míchané drinky tu ochutnala. A musím napsat, je určitě o co stát!

Znáte brněnský Cubana Bar na Jezuitské 3 – jen pár kroků od Jakubského náměstí?
Věřím, že mnozí ano – tento bar je zde už několik let, ovšem stále patří k velmi oblíbeným a stylovým podnikům v našem městě, o kterých je fajn mít minimálně přehled!

Cubana Bar je tedy v první řadě bar rumový, s velmi pestrou nabídkou prémiových rumů – právě rumů je tu rozhodně nejširší škála v centru Brna! Můžete jich zde ochutnat přes 500 – takže i zkušení rumoví znalci si tu jistě přijdou na své. :)

V Cubana Baru se konají i časté rumové degustace – přesné termíny pak najdete přímo na webu baru.

Nicméně, mimo rumy jsou v Cubana Baru velmi oblíbené právě míchané drinky – zejména tedy klasické koktejly, mezi které patří Mojito, Piña Colada, Daiquiri, Caipirinha a mnohé další…

Věřte, že právě tyto koktejly jsou zde už přímo vyhlášené – lidé se sem vrací třeba na skvělé Mojito! I mně tady chutnalo moc!

Mimo klasické koktejly tu pak je pestrá nabídka i koktejlů rumových.

Míchané drinky si tady určitě vychutnáte, ono už stojí za pozornost i jen sledovat jejich přípravu. :)

Prostředí baru je také velmi příjemné, vládne tu taková pohodová, za mě až domácí atmosféra, člověk si tady může užít skvělý večer, věnovaný dobrému pití, přátelům, partnerovi…

Nyní v létě určitě využijete i prostornou zahrádku, kde vám koktejly budou chutnat v teplých dnech snad ještě víc. :) A rozhodně uvítáte i blízkost centra města – jen pár kroků odtud je oblíbené Jakubské náměstí.

V Cubana Baru se pak nachází ve spodním patře i dva oddělené salonky, ty můžete využít také pro různé soukromé a uzavřené akce. O tom vám napíšu víc ale zase někdy jindy…

Dokud je takto krásně – vyražte na dobrý drink, koktejl, skvělé Mojito! Užívejte léto!

Cubana Bar najdete v centru Brna na Jezuitské 3.

ODKAZ: CUBANA BAR / web
ODKAZ: CUBANA BAR / facebook
ODKAZ: CUBANA BAR / instagram