Pozvánka na výborné snídaně a brunch, na dezerty, ale i na božskou čokoládu – do kavárny Tereza Café!

Ve svém následujícím článku mám pro vás pozvánku plnou dobrot – úžasných a nápaditých snídaní, koláčů, buchet, dezertů & dortíků a také, božské čokolády!
Ráda bych vám totiž představila jednu opravdu velmi příjemnou, novou kavárnu! Najdete ji v Brně – Řečkovicích na ulici Kolaříkova a velmi vám doporučuji sem zajít, nejen na kávu, ale také na výborné snídaně, polévku, dezerty, domácí koláče a buchty a také na vynikající čokoládu! Kavárnu si totiž otevřela Tereza Navrátilová, kterou mnozí jistě znáte hlavně v rámci její značky Tereza Chocolate, nebo Čokoládové lanýže Tereza. Ano, Tereza ručně vyrábí dokonalé a vynikající čokoládové bonbony a lanýže!
Čokoládové bonbony a lanýže v kavárně i ve zdejším obchůdku také vyberete z velmi pestré nabídky. 
Čtěte dál!

Myslím, že značka Terezy Navrátilové „Tereza Chocolate“ je už pro mnohé zárukou kvality ve všech směrech. Právě vyhlášené čokoládové lanýže, bonbony a čokoláda – známé i pod dřívější značkou „Čokoládové lanýže Tereza“ – se těší už skutečně dlouho mimořádné oblibě a mnoho lidí (nejen) z Brna je doslova miluje!

I za sebe mohu potvrdit, že dopřát si čokoládové lanýže od Terezy, to byl pro mě vždy doslova svátek. Jsou totiž naprosto vynikající!

Čokoládové bonbony a lanýže si můžete samozřejmě koupit i v nové kavárně, do které bych vás chtěla pozvat! 

Nová kavárna Terezy Navrátilové „Tereza Café“ je příjemným místem, kde můžete posedět – dáte si výběrovou kávu z oblíbené brněnské pražírny qb coffeee roasters, mají opravdu vynikající čaje (lepší skořicový jsem snad nikdy nepila) a hlavně, pozvat bych vás sem chtěla na snídaně, na brunch – opravdu je z čeho vybírat a jsem si jistá, že vám bude moc chutnat!

Snídaně můžete pojmout i coby brunch, podávají se do 14. hodiny, rádi vám je připraví v případě zájmu a dostupnosti i později. V nabídce jsou pak i obědové polévky!

Ze snídaní vám určitě doporučuji ochutnat zapečený hermelín s medem a ořechy, je přímo božský! Ve snídaňové nabídce pak nechybí i vajíčka na různé způsoby, milovníci sladkého pak jistě ocení i vynikající lívance, nebo palačinky.

Pečivo berou výborné od Maryny – určitě nemusím také představovat. :)

Přímo na pultu v kavárně si pak můžete vybírat z mnoha dalších specialit – mají tu čerstvě napečené koláče, buchty, různé moučníky – vše poctivé, vlastní výroby.

Ve vitríně vás budou lákat nádherné dezerty – ani bych sama nevěděla, který vybrat dřív. :) Dezerty do kavárny dodávají známé brněnské Kejky – opět určitě budete dobře znát. V sortimentu jsou pak i veganské dezerty od Nebeských dortíčků.

A pak – čokoláda! Myslím, že by byl snad až hřích si zde alespoň jeden čokoládový bonbon vždy nevychutnat. Nebo klidně i dva, tři… ;) Výběr dokonalých, ručně dělaných bonbonů a lanýžů najdete přímo v kavárně, ovšem já vám doporučuji zajít se podívat do čokoládového obchůdku, který je součástí prostor kavárny.

Čokoládový obchůdek je plný dobrot – čokoládových specialit, lanýžů, bonbonů…ale i koláčů, buchet – zkrátka tady si můžete nakoupit s sebou nejrůznější sladké potěšení!

Lanýže jsou vyráběné ručně, z té nejkvalitnější čokolády! A v podání talentované Terezy, která je doslova „brněnskou čokoládovou královnou“, jsou chutí doslova nepopsatelné, tak vynikající!

Aktuálně pak v kavárně i obchůdku najdete i velikonoční čokolády, lízátka a další tématicky laděné speciality!

Mimochodem, Tereza pod svou značkou rozjíždí také catering – a věřím, že bude opět TOP!

Zastavte se do nové kavárny Tereza Café – posedět, zpříjemnit si den nějakou dobrotou. Jsem si jistá, že nebudete litovat!

Kavárnu Tereza Café najdete v Brně – Řečkovicích na ulici Kolaříkova 1144/5, otevírací doba je pondělí až pátek: 08:00 – 18:00, sobota 09:00 – 13:00.

Čoklády, lanýže, bonbony…pak můžete vybírat také na e-shopu, viz odkaz níže.

ODKAZ: TEREZA CHOCOLATE / web

ODKAZ: TEREZA CHOCOLATE & CAFÉ / facebook
ODKAZ: TEREZA CHOCOLATE & CAFÉ / instagram