Pozvánka na dobré pivo – do stylové pivnice Grasel Pub

Sama jsem často až překvapená, jak krásné a výjimečné prostory mnohých podniků se dají v Brně stále objevovat… Je to přesně i případ velmi příjemné pivnice Grasel Pub, kterou najdete na Starobrněnské 16. Tato menší a skutečně stylová pivnice se nachází v prostorách historického sklepení a věřte, jak sem vstoupíte, jako byste se až přenesli v čase o mnoho let zpět. Dýchne tu na vás kouzlo pivnic z dob dávno minulých, užijete si tu naprostý klid, pohodu – přesně, jak to má u posezení s pivem být. 
V pivnici Grasel Pub čepují – jak už sám název napovídá – pivo z menšího řemeslného pivovaru Grasel. Pivo je výborné, i mně tady moc chutnalo. K  pivu si dáte domácí nakládaný hermelín, klobásky, nebo obložené chleby. A mimochodem, potěší vás i fajn ceny. Stavte se, určitě se vám bude v pivnici Grasel Pub líbit! 

Zcela upřímně můžu napsat, že čím jsem starší, tím mám pivo raději. A dokážu si ho i patřičně vychutnat – nejlépe ve stylové pivnici, kam si zajdete posedět, třeba s přáteli, partnerem… Pivnice mám raději vždy ty menší, útulné, s příjemnou a pohovou atmosférou. Velké, přeplněné a hlučné prostory, to není nic pro mě…

Mimo to, osobně si mě velmi získají vždy taková místa, která mají svou zcela typickou a nezaměnitelnou atmosféru – kde na vás například dýchne dávná historie, která se k daným prostorům váže.

Přesně to je i případ pivnice Grasel Pub, kterou najdete v samém srdci Brna, na Starobrněnské 16. Píši záměrně „v srdci“, neboť jsem si jistá, že právě zde to srdcem města kdysi dávno skutečně bylo. Historická sklepení, kterými je centrum Brna doslova protkáno, totiž v dobách dávno minulých skutečně žila – bývaly tu šenky, hostince…

Pivnice Grasel Pub se nachází v prostorách právě takového historického sklepení – to kouzlo dob dávno minulých tu na vás dýchne takřka okamžitě, jak sem vstoupíte.

Grasel Pub je opravdu příjemná pivnice, kde si každý užijete pohodu, klid i své soukromí. Posezení ve stylovém sklípku, s pivem a něčím dobrým k tomu – to je přece naprosto ideální, že? :)

Pivnice Grasel Pub je na Starobrněnké už od roku 2020, nyní má ovšem jiného majitele, který se snaží, aby se o tomto fajn místě dozvědělo co nejvíc lidí. A upřímně, i já jsem byla až překvapená, jak krásnou pivnici v Brně máme a málo se o ní ví…

V pivnici Grasel Pub se čepuje – jak už název napovídá – pivo z menšího řemeslného pivovaru Grasel (v Českém Rudolci). Na čepu jsou 4 druhy piv Grasel – 11 a 12 stupňové, černé… A myslím, že i vám toto pivo bude chutnat, mě si tedy získalo! :)

Mimochodem, pivo je tu fajn i cenově…minimálně ve srovnání s ostatními pivnicemi v centru Brně. ;)

K pivu si v pivnici Grasel Pub dáte samozřejmě také něco dobrého – klobásky, domácí nakládaný hermelín, nebo obložené chleby…
Pivo si můžete nechat načepovat i do PET lahve s sebou.

Zkrátka, o pivnici Grasel Pub musíte vědět! A co lépe, zastavte se sem, poseďte, ochutnejte pivo Grasel… Určitě se sem budete rádi vracet!

Pivnici Grasel Pub najdete v Brně na Starobrněnské 16.

ODKAZ: GRASEL PUB / facebook
ODKAZ: GRASEL PUB / instagram