Pozvánka na čerstvé exotické ovoce – do prodejny Uganda Farmers na Jánské!

Za exotickým ovocem už nemusíte cestovat nikam daleko, seženete ho totiž už i u nás, v Brně – a hlavně, ve špičkové kvalitě, čerstvé, z produkcí malých farmářů!
Právě toto ovoce nabízí prodejna Uganda Farmers, kterou najdete v centru Brna na Jánské 12/449. Ovoce tu mají opravdu prémiové, dovezené letecky přímo ze zemí původu, tedy z oblasti rovníkové Afriky a z Asie. Koupíte tu vynikající ananas, mango, papaju…ale i méně známé druhy, jako jsou jackfruit, mangosteen, dračí ovoce, hadí ovoce, plantainy a podobné…
Zastavte se sem, lepší exotické ovoce v Brně nenajdete!

Kdo jednou ochutnal v exotických zemích místní ovoce tak ví, že chutná dokonale – a naprosto jinak, než to, co obvykle koupíme někde v supermarketu… Navíc, výběr druhů exotického ovoce u nás nikde není nikterak pestrý a velký…

Nicméně, pokud si i vy na čerstvém exotickém ovoci rádi pochutnáte, musíte vědět, že i u nás, v Brně, si ho můžete dopřát!

Jestlipak totiž znáte prodejnu Uganda Farmers na rohu Jánské a Josefské?
Tento obchod je zde už rok (!) a myslím, že stále moc lidí o něm neví… Což je veliká škoda!

Obchod Uganda Farmers nabízí pestrý výběr kvalitního a hlavně, naprosto ČERSTVÉHO exotického ovoce, které se sem letecky dováží  přímo ze zemí původu.
Ovoce se sem dostane tedy velmi rychle, v zápětí po jeho sklizení na farmách.

Jedná se o ovoce, které pochází primárně ze zemí rovníkové afriky, tedy z Ugandy, Keni, ze Zanzibaru… Mnohé druhy ovoce se sem dováží také z některých zemí Asie, hlavně z Bali, z Jávy, nebo z Vietnamu…

Veškeré ovoce se odebírá z farem malých a regionální pěstitelů – značka Uganda Farmers i cílí na podporu lokálních farmářů.
Důležité je pak i zmínit, že toto exotické ovoce pochází z ekologického zemědělství, pěstuje se bez použití hnojiv, postřiků…

Jak píšu, koupíte zde ovoce, na které v běžných obchod rozhodně nenarazíte.
Ať už jsou to jackfruit, mangosteeny, dračí ovoce, hadí ovoce, graviola, mučenka, plantainy, červené batáty.. Mimo to, mají zde pak známé exotické ovoce, ovšem v mnohem lepší kvalitě a čerstvosti, než jinde v obchodech. Jsem si jistá, že jak jednou ochutnáte mango, ananas, banány…z Uganda Farmers, už nebudete chtít jiné.

Mimo ovoce pak značka nabízí i svou řadu produktů, jedná se o koření, oříšky, kokosové chipsy… a také, vlastní sušené ovoce na africkém sluníčku – je opravdu vynikající a u lidí velice oblíbené!

Mimochodem, prodejna Uganda Farmers slaví už rok své existence!
Zastavte se!

Obchod Uganda Farmers najdete na Jánské 12/449.

ODKAZ: UGANDA FARMERS / facebook
ODKAZ: UGANDA FARMERS / instagram