Pozvánka – inspirativní setkání žen

Nedávno jsem se zúčastnila jedné úžasné, velmi příjemné akce – setkání podnikavých žen. Odcházela jsem odtud plná dojmů, nových nápadů i pocitu, že jsem se seznámila s mnoha skvělými, zajímavými, inspirativními ženami, se kterými se v budoucnu určitě ráda setkám, ať už pracovně, nebo i lidsky, kamarádsky.
Moc ráda bych tedy předala dojmy z této události i vám – třeba vás osloví a na další setkání půjdete také! A možná se i potkáme, protože ani já si tyto příjemné večery nenechám v budoucnu ujít. 
Inspirativní setkání se konají vždy jednou do měsíce – v Brně v Mandlárně na Dominikánské 1 a také v Hustopečích ve Vinném baru Pod Radnicí. Sledujte Instagram Inspirativní setkání žen – kde najdete vždy termíny a info, jak se přihlásit. 

Musím hned na úvod napsat, že inspirativní setkání, na kterém jsem byla 11. října v Mandlárně, zcela předčilo moje očekávání. Bylo to tak příjemné, uvolněné, pohodové a hlavně – obohacující!

Povahou mám velmi ráda lidi a velmi ráda se s nimi i seznamuji. Nejvíc samozřejmě s těmi, kteří jsou podobně smýšlející, vyznávají stejné hodnoty, jsou zapálení do své práce a rádi se podělí i o své zkušenosti.

Pro koho jsou tato setkání určená? ŽENY – pro vás! Pro vás, kdo se nebojíte vzít svůj osud do vlastních rukou, nezaleknete se nových výzev, jste podnikavé, kreativní, sdílné a rády sebe i další obohatíte.

Nemusíte být ovšem „vrcholové podnikatelky“ – to rozhodně ne! Klidně přijďte i vy, kdo jste se ocitli ve své práci v bodě, kdy potřebujete načerpat inspiraci, odhodlání, potřebujete dodat odvahu… Nikdo neměl začátky lehké – a uvidíte, tato setkání – tedy nové a úžasné ženy – vás třeba posunou dál.

Inspirativní setkání žen začala ve svém volném čase organizovat nesmírně podnikavá a činorodá dáma, kterou znám už pár let – Denisa Chloupková. Mnozí jste se s ní setkali třeba prostřednictvím její značky Degi Handmade – Denisa má svůj e-shop www.degi.cz, kde nabízí svatební balíčky, župánky, podvazky, skleničky a svíčky pro nevěstu a její tým družiček. Mimo to, maluje také abstraktní strukturované obrazy pod názvem Deniseart (odkaz na web je www.deniseart.cz). Zkrátka, Denisa je opravdu moc šikovná!

Termíny setkání sledujte vždy na Instagramu Inspirativní setkání žen – kde najdete vždy také info, jak se přihlásit.
Na setkání se zatím skládáme jen na pokrytí nájmu. Podle toho, jaký směr tato akce nabere, se časem pravděpodobně zpoplatní.

Setkání se vždy účastní cca 12 – 15 žen, někdy více, někdy méně… Vždy se představíte, povíte něco o sobě, o své práci, svých cílech, odhodlání… Seznámíte se tak s mnoha zajímavými ženami z různých oborů a různých pracovních sfér. Třeba zde potkáte i někoho, kdo vám ve vašem podnikání pomůže!

Setkání pak mají i další témata, kterým se ženy ve své práci často věnují – například tvorba na Instagramu, práce s aplikací Canva a jiné…

I za sebe musím napsat, že setkání jsou skvěle strávený čas! S dámami vzájemně sdílíte, propojujete se, poznáváte se a také se podpoříte.
Přijďte, určitě budete nadšené – stejně, jako já!

ODKAZ: INSPIRATIVNÍ SETKÁNÍ PODNIKAVÝCH ŽEN / instagram