Pozvánka do nádherné přírody, kde si užijete skvělou dovolenou – představuji Chalupy Beneshky

Představte si místo, jako v pohádce – nádherné roubené chalupy na samotě, uprostřed lesů, obklopeny loukami, s výhledem na horská panorámata… Říkáte si, že se takové místo jen těžko hledá? Omyl. Já ho nedávno navštívila a ráda sem pozvu i vás. Zavedu vás do svých milovaných Velkých Karlovic, do Beskyd. Právě zde najdete jedinečná ubytování k pronájmu – Chalupy Beneshky. Ty jsou dokonalé ve všech směrech a věřte, užijete si tu neskutečný relax – stejně, jako já s kamarádkou.
Hledáte nádhernou chalupu k pronájmu? Na samotě, kde si užijete přírodu, ale třeba i wellness? Pak Chalupy Beneshky musíte znát!
Víc informací na webu www.chatabeneshky.cz a také v mém článku…

Do Velkých Karlovic jsem se zamilovala už před mnoha, mnoha lety, kdy jsem sem poprvé zavítala. A nadchlo nás to zde tolik, že jsme tu měli mnoho let apartmán a trávili jsme tu letní i zimní víkendy, dovolené…

Do Velkých Karlovic se dodnes moc ráda vracím. Zdejší příroda, klid, pastviny s ovečkami, valašská kultura, gastronomie, milí a usměvaví lidé…to vám k srdci zkrátka musí přirůst.
A něco vám povím, kdykoliv sem přijedu, dokážu naprosto „vypnout“. Odpočinu si tady tak, jako nikde jinde. Užívám si jen přírodu, procházky, ale i své blízké. Čas tu plyne pomaleji, jinak.

Proto, pokud hledáte „cestu z města“, únik od hektické reality běžných dnů, Velké Karlovice vám k návštěvě musím doporučit. Nebudete litovat – je tady přímo božsky, a to kdykoliv během roku.

Nevíte, kde se zde ubytovat? Dáváte přednost soukromí, klidu, velké hotely nejsou nic pro vás? Nebo hledáte ubytování, kam si zajet s přáteli, s rodinou?

Pak musíte poznat Chalupy Beneshky! Ty jsou určené k pronájmu a jsou tak nádherné!
V typické podobě roubených chalup, která je pro celé Valašsko přímo pověstná.

Chalupy Beneshky jsou ukryté uprostřed luk a lesů, jste opravdu stranou běžné civilizace. Ovšem, dostupné jsou snadno – autem – a nebojte, bloudit nebudete. Při rezervaci vám přijde velmi podrobný návod, jak chaty najít.

V areálu, kde se chaty nachází, jsou celkem 4 objekty – chalupy – kdy 2 z nich jsou určené k pronájmu.

Menší chata – Chalet Beneshky je přímo pohádkový!
Kapacita je 4 osoby, ve spodní části se nachází obývací část s kamny, kuchyně a jídelní část. V horní části je pak prostor na spaní pro 4 osoby. Rádi vám zde zajistí také dětskou postýlku.

Kuchyně je plně vybavená, nechybí zde kávovar, lednice…

Posedět zde můžete i na venkovní terasa – a ty výhledy odtud!

Druhý objekt k pronájmu je Chalupa Beneshky. Ta je již větší, s kapacitou max. 6 osob a max. 4 děti.
Chalupa je moderně zařízená, budete se zde cítit určitě přímo jako doma!

Jsou zde celkem 3 ložnice, 2 kuchyně, 2 koupelny – ideální tedy pro větší rodinu, partu přátel.
Pro děti je tu i venkovní hřiště s prolézačkami a dalším vybavením. Opět vám tu rádi zajistí i dětskou postýlku, mají tu dokonce i přebalovací pult, chůvičky na půjčení…

K dispozici je i wellness – sauna…

…a sedět lze i na terase, kde můžete grilovat, nebo si pouštět filmy – mají tu dokonce i promítací plátno!

Společným místem pro objekty je pak kouzelná Zvonička, kde se nachází posezení, výčep, pec na chleba… Zkrátka, je to takové útulné, kouzelné místo, kde můžete trávit večery, nebo i jiný čas během dne.

Je tady tak nádherně, že se vám nebude chtít jet domů.

POZOR – na podzim i zimu tu jsou stále volné termíny!
Více informací na webu www.chatabeneshky.cz

Chaty Beneshky najdete ve Velkých Karlovicích.

ODKAZ: CHATA BENESHKY / web, rezervace
ODKAZ: CHATA BENESHKY / facebook
ODKAZ: CHATA BENESHKY / instagram