Pozvánka do jedinečné restaurace Benátky 214

Inspirace na výlety, třeba spojené i s návštěvou historických památek a také, s gurmánskými zážitky – věřím, že právě toto téma na mém blogu vždy oceníte, uvítáte. Proto, je mi potěšením, že vás mohu pozvat na další jedinečné místo, opět nedaleko Brna – a to do kouzelného Vranova nad Dyjí. Jistě dobře znáte, zdejší zámek, přehrada, okolní příroda…to vše přímo vybízí, abyste si sem zajeli, hlavně nyní, v létě!
A právě přímo ve Vranově nad Dyjí najdete úžasný penzion a restauraci, Benátky 214. Restaurace je nádherná a hlavně, tak výborně tu vaří, já byla doslova nadšená! Proto, zajeďte si do Vranova a zkuste restauraci Benátky 214 – funguje pouze v sezónním provozu, do konce srpna!
Inspirujte se i v mém článku…

Právě Vranov nad Dyjí se řadí mezi jedny z nejkrásnějších míst, a to v rámci celé naší země. Zdejší přímo pohádkový zámek, malebné městečko Vranov, okolní příroda – turistika, cyklistika, ale i koupání ve zdejší přehradě, to vše láká k výletům.

A pokud i vy do Vranova jezdíte rádi, nebo se sem chystáte, třeba i poprvé, tak určitě oceníte i mou inspiraci na téma „kde se ve Vranově nad Dyjí dobře najíst„.

Přímo ve Vranově, na adrese Benátky 214, se totiž nachází opravdu překrásný penzion a restaurace, pojmenované dle svého umístění Benátky 214.
Upřímně, ani já o tomto jedinečném místě neměla ani zdání a o to víc mě to zde překvapilo, byla jsem zde nadšená ve všech ohledech.

Nadchnou vás jistě, stejně, jako mě, už jen samotné prostory, prostředí – restaurace a penzion se nachází v klidné části Vranova, s přímým výhledem nad zámek, který se majestátně tyčí přímo nad městečkem.

Oceníte zde i možnost parkování, pro děti je tu i hezké venkovní dětské hřiště, zcela bezpečné.

Přímo zde se můžete ubytovat v penzionu, kapacita je tu 49 lůžek. Brzy se sem s kamarádkou také chystám a už se nemůžu dočkat!

Ovšem, před pár dny jsem navštívila restauraci Benátky 214, která je součástí areálu. Posedět můžete jak uvnitř, tak i na příjemné a klidné venkovní zahrádce.

Tato restaurace je tak překrásná, budete nadšení – prostory uvnitř jsou velké, vzdušné, ve stylovém designu.

To hlavní, co dobrého si zde dáte?
Restaurace Benátky 214 se zaměřuje na tradiční českou gastronomii, ovšem v moderním pojetí. Základem je ovšem kvalita všech jídel – používají zde jen ty nejlepší suroviny, zejména od lokálních dodavatelů.

Na jídelním lístku najdete výborné úpravy masa, saláty, burgery, za sebe vám ovšem musím doporučit tak vynikající koprovou omáčku – lepší jsem snad nikdy nejedla, chuťově božská, vyladěná!

Milovníci sladkého zde ocení i dezerty, nebo dokonalé Honzovy máslové buchty s tvarohem! I na ty se sem vyplatí zajet.

Důležité info pro pivaře – čepují tu Plzeň. :)

Zkrátka, každý si tu vybere to, co má rád – a mimo to, každou středu a sobotu zde můžete ochutnat speciality z grilu!

Každou středu odpoledne se zde pak koná i zábavný program pro děti – s kejklířem a různými aktivitami!

POZOR – restaurace Benátky 214 funguje pouze v sezónním provozu, tedy do konce srpna. Proto neváhejte a naplánujte si sem návštěvu, stojí to za to!

Mimo sezónu je pak možné restauraci využít pro soukromé účely, pro nejrůznější oslavy, akce, svatby – mimochodem, pro svatby na příští rok zde mají stále ještě volné termíny!
Pokud tedy hledáte, kde uspořádat svatbu na Moravě, nebo kde uspořádat svatbu vůbec, tento penzion s restaurací mohou být skvělou volbou!

Do konce srpna je restaurace Benátky 214 otevřená každý den, od 12:00 do 21:30.

Penzion a restauraci Benátky 214 najdete ve Vranově nad Dyjí, na adrese Benátky 214.

ODKAZ: BENÁTKY 214 / web
ODKAZ: BENÁTKY 214 / facebook
ODKAZ: BENÁTKY 214 / instagram