Pozvánka do bistra Zdravě, chutně…LOW CARB – na jarní i letní speciality!

Důvodů, proč se stavit na oběd, na svačinu, nebo na něco sladkého do bistra Zdravě, chutně…LOW CARB je vždy celá řada! Skvěle a zdravě se najíte, posedíte v krásném prostředí v samém srdci Brna a třeba si dopřejete i nějaký ten dortík – bez mouky a cukru – a zcela bez výčitek! Mimo to, mlsat můžete i jinak, v nabídce je opět zmzlina – slazená stévií! A vážně, je vynikající! Moc fajn se tu sedí také na zahrádce, odkud můžete pozorovat dění v centru města. A ochutnat můžete i některou z novinek v nápojovém lístku!
Čtěte dál!
Jistě víte, že bistro Zdravě, chutně…LOW CARB je mou doslova srdcovkou – a to už od jeho otevření! Mám to tady moc ráda, jídla mi chutnají, ráda si dopřeju sem tam i nějaký ten dezertík… A  zmrzka? Tu si vážně jinde nedávám, než právě zde. Co si budeme…jsem věčná dietářka a low carb strava je něco, čemu věřím a hlavně, co na mě funguje. I když si dám při low carb stravě denně něco malého, sladkého, tak tak zkrátka nepřibírám. Za to pokud si dopřeju klasický dort, mám pocit, že se mi okamžitě ukládá do tukových zásob. :)
Ovšem, nemusíte být čistě na low carb stravě, abyste si do tohoto bistra mohli zajít… Ba naopak – skvěle se tu nají všichni, zvláště také od té doby, co zde jsou v nabídce mimo low carb i běžné přílohy.
Zpátky ale k jarním novinkám!
Obecně tu je v jídle stále spousta zeleniny, ovšem právě zvýšený přísun zeleniny – už i lokálně vypěstované – k jaru patří. Proto, zajděte si sem na nějaké výborné, zeleninové jídlo!
Výborné tu mají i saláty – nově i s grilovaným sýrem haloumi.
Vyzkoušejte coby přílohu dýňové pyré, batáty, cukety…uvidíte, že po takovém jídle se budete cítit hned lehčeji!
Právě lehčí jídla a saláty jsou nyní častěji v týdenní nabídce a jsou vždy součástí obědového menu (mění se každý týden). Zdravá zeleninová jídla si pak můžete vybrat i z bistra – coby svačinu s sebou.
Ke krásnému a hlavně, teplému počasí je třeba také ochlazení, ideálně v podobě zmrzliny!
Low carb zmrzlina je slazená stévií, dále je vyrobené pouze ze smetany, vajec a mléka. Mimochodem, 1 kopeček LC zmrzliny má pouze 80 kCal a 1,5g sacharidů ( dle druhu).
Tuto zmrzlinu si opět mohou dopřát i diabetici a celiaci.
Zmrzlina také neobsahuje žádné chemicky zpracované suroviny!
Mezi sladké novinky pak patří třeba pěna bez laktózy a je vážně vynikající!
Novinky jsou pak i v nápojovém lístku!
V něm si můžete vybírat ledové kávy i nové alko i nealko drinky! :)
A jak píšu, vše si můžete vychutnat jak uvnitř, tak už i na zahrádce! Zde je posezení velmi příjemné, zahrádka je ve stínu, je tu klid.
Zastavte se na něco dobrého a hlavně, ochutnat low carb zmrzlinu, ta je totiž přímo skvělá! :)

Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / web

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook