Pozvánka – corndogy v novém bistru Fufa’s Corndog musíte ochutnat!

Nedávno jsem vám zde psala o nově otevřeném bistru Fufa’s Corndog, kde ochutnáte pravou americkou specialitu – corndogy, tedy párky (i s mozzarellou) obalené a usmažené v křupavém kukuřičném těstíčku. Tou dobou jsem byla na dovolené, ovšem jedna z věcí, na kterou se hlavně mí synové opravdu těšili po návratu – až bistro Fufa’s Corndog navštívíme a ochutnáme. Můžu napsat, do tohoto bistra se opravdu stavte, nebudete litovat! Můj syn byl z corndogů přímo nadšený a i já si pochutnala moc, kdo nezná – nevěřili byste, jak dobré to může být! Mrkněte na mou reportáž a spoustu fotek – jsem si jistá, že se vám budou sbíhat sliny!

Corndog určitě budou znát všichni z mladší generace – tato vyhlášená americká pochoutka se totiž často objevuje v mnoha amerických filmech a mimo to, také na populárních videích na TikToku. :)

My corndog ochutnali s rodinou právě na dovolené v Americe a už tenkrát jsem si říkala, jak taková „zdánlivě obyčejná věc“ může skvěle chutnat.
Pro ty z vás, kdo nevíte, co to corndog vlastně je, tak malé vysvětlení!

Corndog je párek (může být i navíc s mozzarellou), to vše obalené ve speciálním kukuřičném těstíčku a osmaženo. Typické je pro corndog i napíchnutí na špejli, kdy si při jídle nešpiníte ruce. :) Jen ukusujete. ;)

Tato americká pochoutka ještě donedávna v celé naší zemi nebyla nikde k dostání. Nyní si corndog ale můžete vychutnat i u nás, v Brně, a to v novém bistru Fufa’s Corndog – najdete ho na Dornychu při OC Dornych (bývalé Tesco), v přízemí u vstupu, nyní se ovšem bistro bude stěhovat o patro výš na lávku – najdete jej pak nově proti obchodu Gate.

Mimochodem, foodtruck Fufa’s Corndog možná někteří pamatuje i z různých gastro akcí a food festivalů!

Majitelka bistra si corndogy oblíbila už dávno a rozhodla se, že tuto specialitu nabídne i českým zákazníkům. Vyladila recepturu na těstíčko, na které používá kvalitní mouky, vejce z volného chovu. Párky si nechává u řezníků v Globusu přímo pro své bistro, a to s vysokým podílem masa.

Corndogy jsme tu se synem ochutnali, jsou božské! Vybrat si můžete corndog buď jen s párkem, s mozzarellou, nebo párek + mozzarellu. Těstíčko je úžasné nadýchané, na povrchu křupavé, sýr se táhne, zkrátka…mňam!

Svůj corndog si pak můžete vyladit i některou omáčkou z výběru. V nabídce jsou kečup, hořčice, sýrová, avokádová omáčka, BBQ či chilli.

V bistru si můžete dál objednat i hranolky a také, milkshaky!
Ty můžete vybírat z příchutí žvýkačky, čokolády či slaného karamelu.

A vynikající jsou i ice tea, s melounem, nebo s marakujou.

Vše si můžete sníst i přímo v bistru, nebo si vezmete s sebou. Zastavte se ochutnat, vyzkoušet, corndog je lahůdka, kterou si zamilujete!

Bistro Fufa’s Corndog najdete na adrese Dornych 404/4, při OC Dornych (bývalé OC Tesco) v podloubí, u hlavního vstupu do OC, v blízké době se ovšem bistro stěhuje o patro výše, na lávku u obchodů – bude umístěno proti obchodu Gate.

Objednávat pak můžete i přes kurýrní službu Bolt.

Otevírací doba: po – pá: 11:00 – 20:00, so: 10:00 – 20:00, v srpnu je v neděli zavřeno, pro přesnou otevírací dobu sledujte profil bistra na Google.

ODKAZ: FUFA’S CORNDOG / facebook
ODKAZ: FUFA’S CORNDOG / instagram