Podzimní novinky pro dětičky v Textilu u Vyzinů

Maminky! Mám pro vás opět inspiraci na krásné dětské oblečení – z Textilu u Vyzinů, který najdete v Brně na Horově 2. Mají tady super výběr – za mě jeden z nejlépe zásobených obchůdku pro děti v Brně. A mimo to, mají tu i rozumné ceny. Mrkněte na následující reportáž se spoustou fotek – uvidíte, jaké krásné věci tu teď najdete!

Maminky, pokud nevíte, kde v Brně nakupovat oblečení pro své ratolesti, určitě doporučuji se zajít podívat do obchůdku Textil u Vyzinů na Horové – mají tu opravdu pestou nabídku a hlavně, věci to jsou moc hezké, navíc za rozumné ceny.

Obchůdek Textil u Vyzinů jsem si oblíbila hned, kdy jsem ho poprvé navštívila, a to už bude déle jak rok. ;) Dávám při nákupu oblečení vždy raději přednost menším obchodům a butikům, než velkým módním řetězcům, i z důvodu, že oceňuju osobní přístup a pomoc při výběru, což v těch velkých obchodech zkrátka není.

Ať už doma máte kluka, nebo holčičku, rozhodně si tady vyberete. Aktuálně tu jsou stále ještě letní slevy, ale samozřejmě, hlavně nová, podzimní kolekce, takže tu pořídíte krásné lehké bundičky, mikiny, džíny, trička, pro holčičky třeba naprosto božské koženkové bundičky… zkrátka, vše, co budete pro děti na podzim potřebovat.

Vůbec, pro holčičky tady mají velké parády! Šatičky, legínky, úžasné mikinky s aplikacemi – to vše můžete vzájemně všelijak zkombinovat a vytvoříte si hodně vyladěný outfit.

Koupíte tu třeba i oblíbené a pohodlné tepláčky se spadeným sedem, mají spoustu barev, typů…

…pro kluky tu pak mají nejrůznější mikiny, trička – s potiskem i bez potisku. Mě si nejvíc získalo toto tričko s buldočkem, no není roztomilé? :)

V Textilu u Vyzinů mají módu pro kluky i holčičky, ve velikostech od 104 do 164.
V kolekcích najdete věcí stylově a designově jednotné – můžete si tu pro děti nakombinovat kompletní outfit, kdy spolu jednotlivé kousky moc hezky ladí. :)
Kromě oblečení tu pak koupíte i doplňky – nejrůznější krásné batůžky, kabelky, přívěsky na klíče, sponky, pásky…hlavně pro holčičky mají té parády opravdu spoustu, věřím, že právě holčičky by si tady vybraly snad všechno :)
Navíc tu seženete také dětské spodní prádlo, a to i ve větších velikostech, což bývá v mnoha jiných obchodech dost často problém.
V Textilu u Vyzinů nabízí oblečení od českých výrobců, ale koupíte tu pro děti věci i od italských brandů.
Zkrátka, v tomto obchodě si rozhodně vyberete. Alespoň, já jsem tu z celého sortimentu vždycky nadšená a podle ohlasů spokojených zákazníků vím, že se tento obchod v Brně těší opravdu velké oblibě, přesvědčte se o tom také! ;)
Mimochodem, zajímavou informací je, že zboží můžete také zakoupit na Mimibazaru pod ID 630596.
Spoustu dalších fotek aktuální nabídky z Textilu u Vyzinů si prohlédněte také ve fotogalerii.

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook