Podzimní botičky pro děti z obchůdku EMELLI

S příchodem podzimu mám pro vás, maminky, opět inspiraci z obchůdku EMELLI! Ten najdete v Brně ve Starém Lískovci, mají tu vůbec nejširší výběr kvalitních botiček pro děti v Brně! Nyní je tu už celá podzimní kolekce, pro děti tu pořídíte nejen krásné a zdravotně nezávadné botky, ale i další nezbytnosti nejen pro podzimní počasí – třeba super pláštěnky, softshellové kalhoty, deštníky… Nedávno jsem vám tu nafotila novinky pro inspiraci, mrkněte v následujícím článku!

Maminky, pokud hledáte v Brně místo, kde seženete ze široké nabídky krásné a zdravotně nezávadné botky pro vaše ratolesti, určitě vám doporučuji zajít právě do obchůdku EMELLI! Mají skutečně ten nejširší sortiment a nejen to – velmi ochotně se vám tu vždy věnují, hledají a vybírají s vámi takové botky, které budou nejen hezké, ale budou vašemu dítěti i nejlépe sedět.

Já vám o tomto obchodě píšu na svém blogu často, vždy s příchodem nové sezóny, kdy se tu objeví novinky. A ty jsem vám zde i nafotila – mrkněte a inspirujte se! Třeba i v mém článku objevíte takové boty, které pro své dítě zrovna sháníte.

Pro děti je vždy dobré kupovat kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv, ale to vy, rodiče, určitě dobře víte. Dětská nožička rychle roste a vyvíjí se, je dobré myslet na podporu klenby a vhodnou oporu kotníku.

V obchůdku EMELLI mají opravdu velmi širokou nabídku botiček všech velikostí, od těch pro nejmenší batolata, od velikosti 18, až po cca velikost 38-39.

U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Superfit, Primigi, Richter, Jonap, Keen, Viking, Ricosta, Lurchi, Froddo, D.D.step, Boots4u, Fare, Szamos, Cicicban, Medico, Befado, Coqui, Anatomic, Čechtín, Pidilidi, Demar, DPK, Capiki… Mezi novější značky pak patří BOBUX z Nového Zélandu, italské IMAQ a maďarské PONTE.

Nyní tu koupíte super botky pro celoroční využití! Mnohé modely mají i speciální Gore-texovou membránu, díky které zůstane nožka v suchu, což v nestálém podzimním počasí určitě také oceníte.

Výběr těchto botek je tu opravdu pestrý! Jsem si jistá, že najdete takové, které budou perfektně sedět.

Mimo tyto boty pak v obchůdku EMELLI pořídíte i bačkůrky – opět v mnoha typech.

Starší děti pak ocení i bačkory typu pantoflí, snadno se nazouvají a mají kvalitní stélku.

Velký výběr je zde nyní i holínek! Opět v ohledu obuvi nutnost na podzim.

Zaujaly mě zde i roztomilé capáčky pro malé děti, batolata.

A mimo to, v EMELLI nabízí i doplňkový sortiment, třeba skvělé softshellové kalhoty, pláštěnky, deštníky…

Hodit se vám budou třeba i dětské lahve na pití, svačinkové boxy – i ty v obchůdku EMELLI pořídíte!

Zkrátka, všechny brněnské maminky by měly obchod EMELLI znát! A jak píši v úvodu, oceníte tu i skvělý přístup, ochotně se vám vždy věnují, pomohou vám s výběrem a zkoušením. Jak my maminky víme, výběr a nákup botek je zvláště pro malé děti občas „oříšek“. Tady si ale nákupy užijte – vy i vaše děti!

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web, ESHOP
ODKAZ: EMELLI / facebook
ODKAZ: EMELLI / instagram