Pěkný domov pro Vaši ložnici

Dnes Vám zase o trochu víc představíme obchod a e-shop Pěkný domov! Najdete tu všechno pro Váš domov, aby byl hezčí a útulnější.

Tentokrát se zaměřím na bytový textil, nebo spíše na ložní povlečení a polštáře. Ložnice je důležité místo, protože tu trávíme celkem dost času. Ano, sice tu hlavně jen spíme, ale jen si vemte, kolik hodin za život prospíme! Není to málo, že? A určitě chceme spát pohodlně, v čistém a voňavém. Prostě tak, abychom se ráno vzbudili a cítili se krásně, vyspaní a plní energie. Jasně, ne vždy se to povede…:)

3726

Můžeme si ale pomoct tím, že se v posteli budeme cítit dobře. Všude se mluví o zdravém spaní. Určitě jste už zažili třeba nelehký výběr matrací, kterých je na trhu opravdu velké množství a není jen tak se v nich vyznat. A stejnou roli hraje třeba i povlečení. Není jen na efekt, aby povlečená postel hezky vypadala, ale důležitý je materiál, protože přece jen, spíme nejlépe doporučených 8 hodin a spát 8 hodin v tvrdé a škrábavé posteli asi není nic moc, že? A pro ten úžasný pocit ze spánku nám Pěkný domov nabízí výběr luxusních a kvalitních francouzských povlečení. Povlečení je ze 100% česané bavlny a vyznačuje se dlouholetou životností.

Design povlečení je jednoduchý, čistý a jemný, se smyslem pro detail. Přesně takový je trend dnešní doby v bytovém designu. Nečekejte žádnou divočinu.

3649

Doplnit svoji ložnici můžete i o nádherné polštáře, které asi máme všichni rádi a rádi se jimi obklopujeme. Prostě to zútulní naše „hnízdečka lásky“.

Opět tu můžete vidět ten smysl pro detail a jednoduchost. Mně osobně se moc líbí!

3665 3739 3716 376-polstare

 

Podívejte se do naší fotogalerie na další fotky!

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má více než 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

PĚKNÝ DOMOV/WEB

PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK

PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB

PĚKNÝ DOMOV/BLOG