Originální s Fe-male fashion!

Minulý týden jsme se vypravily do obchodu Fe-male fashion, který se přestěhoval do nových prostor, pouze kousíček od předchozího místa, a to na Dominikánské náměstí 11, přesně naproti Velkému Špalíčku.

image image image image

Těšily jsme se na novou letní, květinovou kolekci, která je tedy mimochodem hooodně ženská a opět dává vyniknout půvabům ženské postavy. A aby modely vynikly co nejlépe, přemluvila jsem Míšu, aby si je vyzkoušela, protože jsme chtěly vidět, jak to vypadá na těle… Znáte to, někdy hadříky na ramínku nevypadají nic moc a poté, co je obléknete, tak se nestačíte divit, jaká je to krása a naopak, někdy je to prostě pecka na ramínku, ale poté, co si model oblečete, tak to prostě nesedí, jak by mělo.

image

image

Ovšem letní kolekce od značky Sugarbird, kterou v Brně zakoupíte pouze ve Fe-male fashion se zdá být perfektní, jak materiálově, tak střihově a výběrem designu látek. Většina šatů, bodyček i tílek, je ušita z materiálu podobného jemné plavkovině. Takže Vás příjemně chladí na těle, díky elasticitě Vás model obepne, ale zase ne tam, kde je Vám to nepříjemné, protože je to hladká, jemná látka.

Nejlépe se přesvedčíte na samotných fotkách a samozřejmě, když si pak samy oblečení zajdete vyzkoušet!

image

Jak už jsem zmínila, kolekce je opravdu ženská a hravá, takže tu najdete velký výběr šatů, jak dlouhých až na zem, tak i kraťoučkých, sukně různých délek a střihů. Krásné jsou letní body. Vyberete si i z oblíbených overalů.

image

image image

Obchod Fe-male fashion najdete na Dominikánském náměstí 11, naproti OC Velký Špalíček.

FE-MALE FASHION/FACEBOOK

FE-MALE FASHION/ E-SHOP/WEB