Obchod Litex Brno v nových, velkých prostorách – ovšem stále v Alfa pasáži!

Oblíbený obchod Litex Brno vám určitě nemusím příliš představovat – často vám tu o něm píšu a jak dobře vím, máte značku Litex obecně moc rádi. Proto, musíte vědět, že prodejna Litex Brno je od srpna v nových, nádherných a hlavně, velkých prostorách! Původní obchod Litex Brno se přestěhoval, ale nebojte, není to nikam daleko – stále jej najdete v Alfa pasáži, asi 20 metrů od prodejny původní (blíže k průchodu na nám. Svobody, vedle obchodu Domácí uzené). Jak to v novém obchodě vypadá a co zde koupíte? Mrkněte v následujícím článku…

Obchod Litex Brno, který určitě všichni dobře znáte – mimochodem, často vám zde o něm také píšu, se přestěhoval do nových, větších prostor. A o tom zkrátka musíte vědět!
Prodejna Litex Brno byla totiž na svém původním místě, v Alfa pasáži (u vstupu z Jánské ulice) opravdu dlouho – více, než 20 let. Mnozí jste sem roky chodili – a jistě víte, že tento obchod prostorově nebyl úplně největší. Ovšem, nabídka věcí se zde stále rozšiřovala, sortiment nemohl být přehledně vystaven, kabinek na zkoušení také nebylo moc…

Zkrátka, chtělo to změnu. :) A ta nyní také nastala!
Během prázdnin se obchod Litex Brno přestěhoval – ale nebojte, není to nikam daleko!

Obchod stále najdete v rámci Alfa pasáže, pouhých asi 20 metrů od prodejny původní – na protější straně, blíže k průchodu na nám. Svobody.

Nyní je obchod ovšem v mnohem větších prostorách! Desing prodejny se také moc povedl, je nový, moderní, příjemně prosvětlený.

Zboží je také přehledně vystaveno, budete se snadno orientovat.

Mimo to, nespornou výhodou nového obchodu je také větší počet kabinek – konkrétně 5!

Určitě se vám zde bude líbit – a budete sem chodit stejně tak rádi, jako do prodejny předchozí. Ale já věřím, že si to zde zamilujete ještě o něco víc. :)

Jinak i v tomto obchodě můžete vybírat ze široké nabídky plavek – celoročně, pro ženy, muže i děti…

Nechybí stylové volnočasové kousky – nyní vzhledem k letnímu počasí tu stále vyberete překrásné šaty, lehké tuniky, halenky…

V sortimentu značky Litex samozřejmě nechybí také sportovní kousky, legíny, sety na cvičení.

No a protože se už blíží podzim – a brzy určitě přijde i ochlazení – tak tu vyberete už i různé mikiny, teplejší šaty, podzimní bundy… Ovšem, ta hlavní a aktuální podzimní kolekce do obchodu teprve přijde, máme se na co těšit!

Stavte se do nového obchodu Litex Brno mrknout!

Obchod Litex najdete v Brně v Alfa pasáži – nyní hned vedle obchodu Domácí uzené, u průchodu na nám. Svobody.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram