Nový obchod Nobilis Tilia v brněnské Olympii!

Věřím, že název české značky „Nobilis Tilia“ budete jistě mnozí dobře znát – Nobilis Tilia nabízí přírodní kosmetiku a aromaterapeutickou kosmetiku v té nejvyšší kvalitě. Značka Nobilis Tilia slaví letos již 30 let své existence, produkty jsou stále mimořádně oblíbené, a to nejen pro svou účinnost, ale i pro nádherné vůně.
Proto, musíte vědět, že Nobilis Tilia před pár dny otevřel svůj první monobrand obchod v Brně, a to v nákupním centrum Olympia (hned u hlavního vchodu). V obchůdku můžete vybírat z mnoha produktových řad této značky – mimo to, ochotně vám tu vždy poradí při výběru.
Byla jsem se na slavnostním otevření obchodu podívat a mám pro vás malou reportáž…

Nobilis Tilia je v rámci naší země asi vůbec nejznámější a obecně nejoblíbenější značkou, která vyrábí zejména aromaterapeutickou kosmetiku. Lidé si za 30 let, kdy Nobilis Tilia působí na českém trhu, její produkty zamilovali – pro skvělou účinnost, nádherné vůně a hlavně, také pro kvalitní složení.

Značka Nobilis Tilia byla založena již v roce 1994 v Krásné Lípě (latinsky „Nobilis Tilia“), a to vášnivým přírodovědcem a sportovcem, PaeDr. Zbyňkem Šedivým.
V roce 2003 se pak k panu Šedivému připojili Adéla a Petr Zrubečtí, společně zakládají na Vlčí hoře v Českém Švýcarsku centrum aromaterapie.

Zaměřením značky je výroba kvalitní kosmetiky, jejíž hlavní účinné látky jsou éterické oleje – právě tyto oleje v sobě ukrývají sílu, energii a blahodárný vliv zejména pro naši pokožku – a to i v důsledku jejich spojení s oleji rostlinnými.

Produkty se vyrábí z rostlin zejména z oblasti Českého Švýcarska, kde firma také působí.

Mimochodem, velmi zajímavou informací je pak to, že značka iniciovala vytvoření nezávislé certifikace kvality přírodní a bio kosmetiky CPK a CPK BIO.

Tyto certifikáty zaručují, ze produkty obsahují jen ty nejkvalitnější složky z ekologického zemědělství, nebo z volné přírody, jsou bez obsahu parafínu, silikonu, ropných derivátů, vazelíny. Podíl přírodních surovin v produktu (po odečtení vody) musí být min. 85% u CPK a 90 % u CPK BIO.

Samotná výroba produktů pak probíhá v duchu maximální udržitelnosti a ekologického přístupu, značka dává přednost ekologicky odbouratelným surovinám, recyklují odpad, mají vlastní čistírnu odpadních vod…
Mimo to, značka se také angažuje v různých benefičních projektech a obecně v charitativní oblasti.

Tak to je v krátkosti – já věřím, že značku Nobilis Tilia určitě všichni znáte, nebo její produkty dokonce i s oblibou používáte.

Proto věřím, že vám udělá radost, že značka Nobilis Tilia před pár dny otevřela svůj vůbec první monobrand obchod v Brně!
Tento obchod najdete v brněnské Olympii – a to hned u hlavního vchodu.

Obchůdek si vás získá určitě svým krásným designem a překrásnými vůněmi, které jsou pro tuto značku tak typické.

Oceníte zde velmi pestrý výběr produktů, a to v rámci mnoha produktových řad. 
Díky této kamenné prodejně pak máte i výjimečnou možnost se s mnoha produkty i blíže seznámit, přivonět si k nim, vyzkoušet jejich texturu…

Samozřejmě vám zde také ochotně poradí, pomohou s výběrem a doporučí ty nejlepší produkty – přesně pro vás!

Zastavte se a seznamte se s novým obchůdkem Nobilis Tilia v Brně – sem se budete určitě rádi vracet!

Obchod Nobilis Tilia najdete v brněnské Olympii u hlavního vchodu (vedle DM drogerie).

ODKAZ: NOBILIS TILIA / web, e-shop
ODKAZ: NOBILIS TILIA / facebook
ODKAZ: NOBILIS TILIA / instagram