Nový Chlebomat od Lokal Bakers v Brně – ve vestibulu hlavního nádraží!

Lokal Bakers, to je oblíbená brněnská značka, za kterou jistě mnozí vidíte stánky s kvalitním řemeslným pečivem. Ty najdete v OC Campus Square a v NC Královo Pole. Mimo to Lokal Bakers nabízí řemeslný chléb od Chleba Brno v rámci svých samoobslužných automatů – Chlebomatů! První takový můžete využívat v prostorách brněnského OC Futurum a POZOR – od 2. září je nový Chlebomat umístěný také ve vestibulu brněnského hlavního nádraží! Zde si můžete koupit výborný kváskový chléb od Chleba Brno – kdo ho kdy ochutnal tak ví, že je dokonalý! Chlebomat je v prostorách nádraží v provozu 24/7, čerstvý chléb se sem dodává každý den. Ať o novém Chlebomatu víte!

Lokal Bakers, tedy butiques s řemeslným pečivem z oblíbených brněnských pekařství určitě všichni dobře znáte. Pokud totiž rádi kupujete nejen kvalitní, ale chuťově vynikající pečivo, tak právě v butiques Lokal Bakers vždy zaručeně vyberete – a to jak slané, tak i sladké pečivo.

Mimo 2 butiques s pečivem, které najdete v obchodních centrech Campus Square a Královo Pole, pak Lokal Bakers nabízí i kvalitní chléb od Chleba Brno – a to v rámci Chlebomatů! Jedná se o automaty v samoobslužném provozu, kde si můžete sami a jednoduše koupit vynikající chléb od Chleba Brno.

Právě Chleba Brno určitě nemusím nijak zdlouhavě představovat, kváskový chléb v podání této značky je přímo gastronomickou delikatesou! Dát si ho čerstvý, s máslem…neznám snad nic lepšího! Určitě mi v tomto dáte mnozí za pravdu. :)
Chleba Brno, ale vlastně veškeré produkty této značky, jsou velmi kvalitní a obsahují pouze mouku, vodu a sůl – nic jiného. Kouzlo jejich božské chuti spočívá v dlouhém kynutí, ručním tvarování a také v silné kůrce, díky které zůstává chléb dlouho vláčný.

Chleba Brno je prostě TOP! A vy si jej nyní můžete dopřát kdykoliv na něj dostanete chuť – právě i díky Chlebomatům.

Nový Chlebomat je v provozu od 2. září, a to ve vestibulu brněnského hlavního nádraží. Najdete jej určitě snadno, jakmile vejdete hlavním vchodem do vestibulu, dejte se doleva – po pár krocích na Chlebomat narazíte (hned vedle obchůdku Relay).

V Chlebomatu najdete každý den, sedm dní v týdnů čerstvý Chleba Brno, a to buď 100% pšeničný, nebo s 33% žita. Chleby jsou každé ráno doplněny čerstvé, pokud se během daného dne nevyprodají, putují večer vždy do potravinové banky.

Výhodou nákupu chleba v Chlebomatech je rychlost obsloužení, žádné fronty a hlavně, dostupnost brzy ráno, večer, o víkendech…
Snadná je i obsluha Chlebomatů – vyberete si zda chcete pšeničný, nebo pšenično – žitný chléb, zaplatíte – buď v hotovosti, nebo kartou a poté se vám otevře okénko, odkud si chléb vezmete.

Mimo to, umístění nového brněnského Chlebomatu určitě mnozí uvítáte, právě hlavní nádraží je významným místem, kudy denně projde mnoho lidí. A mmochodem, chleba si tu můžete koupit čerstvý i po cestě domů – nebo ho můžete někomu přivézt i jako dárek. A takový čerstvý, vynikající chléb od Chleba Brno vždy zaručeně potěší!

Tak ať jste v obraze a o novém Chlebomatu víte!

Chlebomaty najdete v Brně už na dvou místech – v OC Futurum a nyní nově také ve vestibulu brněnského hlavního nádraží.

ODKAZ: LOKAL BAKERS / web
ODKAZ: LOKAL BAKERS / facebook
ODKAZ: LOKAL BAKERS / instagram