Novinky v S Gallery

O krásných špercích z brněnského obchodu a eshopu S Gallery Vám často na blogu píšu, protože myslím, že tady mají opravdu úžasný výběr. Dnes bych Vás ovšem ráda informovala o velké novince, kterou tu začali nabízet! Nyní tu totiž jako jediní v Brně provádí gravírování! Můžete si tak pořídit skutečně osobitý a originální kousek…:)

Mít na svém šperku “vyryté” – gravírované cokoliv, co je Vám něčím blízké, vytváří z daného kousku jedinečnou věc. Ať už se jedná o významné datum, jméno, symbol…kterými Vám šperk může připomenout jedinečnou událost, milník v životě. A právě tuto skvělou službu, gravírování na jakýkoliv typ šperků, teď nově v S Gallery nabízí. A pozor – tato služba je na zde zakoupené šperky zcela zdarma, což je, myslím, úplně skvělé… Šperk s gravírováním má pro daného člověka totiž naprosto odlišnou a řekla bych, že mnohem hlubší a cennější hodnotu…

Šperk s gravírovaním je úžasný tip na dárek, gravírovaní je také vhodné na snubní prsteny, opět pro Vás prstýnky budou mít úplně jiný význam, když na nich bude vyryté datum Vaší svatby, co myslíte?:)

A jak takové gravírování probíhá?
V S Gallery ve Velkém Špalíčku mají nyní nově speciální gravírovací přístroj – tento přístroj zde mají jako úplně jediní v Brně. Stačí si zde jen vybrat šperk – mají tu krásné náramky, přívěsky – které jsou už přímo na gravírování vytvořené. Gravírování zde provádí ovšem i na jinde zakoupené šperky.

Gravírovat jde také na různé přívěsky – medailonky na krk…

…nebo medailonky na náramcích.

Samotné gravírování pak trvá jen malou chvíli – řádově kolem pár minut. A co lze gravírovat? Jména – písmena, znaky, symboly… Vyberete si přímo v nabídce gravírovacího přístroje.

Gravírování v S Gallery jsem Vám také natočila na video – podívejte se, jak přesně probíhá:

https://youtu.be/bklVFvI90-I

Za zmínku pak stojí i další novinky v S Gallery – mě tu zaujala nová, nádherná kolekce od značky Thomas Sabo – řada „Charm Club“ – podívejte se na fotky:

Náramky vypadají krásně také v kombinaci s hodinkami – vše je také z nové kolekce od brandu Thomas Sabo:

Krásné věci, že? Navíc – šperky s gravírováním jsou opravdu jedinečné a osobité. Skvělý tip pro Vás!

Spoustu fotek z S Gallery si prohlédněte také ve fotogalerii.

Obchod S Gallery najdete v Brně ve Velkém Špalíčku, nakupovat můžete ovšem i přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: S GALLERY / web, shop
ODKAZ: S GALLERY / facebook