Nová prodejna ALDO ve Freeportu!

Milé dámy, jsem si jistá, že vás následujícím článkem zaručeně potěším! Určitě mnohé znáte skvělou kanadskou značku obuvi ALDO – obchod byl dlouhou dobu i v brněnské Olympii. A právě ALDO otevřelo svou zbrusu novou prodejnu před několika dny v outletovém centru Freeport v Hatích u Znojma! Výběr bot, ale i kabelek je tady neskutečný a mimo to, radost vám udělají i nízké ceny, které jsou až o 70% nižší, než v neoutletovém obchodě této značky. Aktuální nabídku v ALDO ve Freeportu jsem vám nafotila, mám pro vás velkou reportáž a spoustu fotek! Zajeďte se do nové prodejny ALDO ve Freeportu mrknout, budete nadšené! 

Značka ALDO byla po mnoho let mou doslova srdcovou záležitostí a přiznám se, že co byla prodejna ALDO v brněnské Olympii, kupovala jsem boty převážně právě zde. Designem i stylem je mi tento brand velmi blízký. Líbí se mi originální styl, perfektní zpracování, ale i nadčasovost a v případě některých modelů i lehká extravagance, která mi také není cizí.

Zkrátka, návrháři značky ALDO jsou nesmírně kreativní a v rámci veškerých kolekcí umí zaujmout – a to jak příznivce elegance, klasiky, tak i výstřednosti. Boty od značky ALDO jsou často i v nádherných barvách, vzorech, se zdobením a aplikacemi.

Mimo to, boty s vyšším podpatkem mají v naprosté většině případů i měkké polstrování stélky, boty jsou tak i velice pohodlné, netlačí a jsou vhodné i delší nošení.

Značka pak kromě bot v rámci svých kolekcí nabízí i další sortiment, zejména tedy nejrůznější kabelky, tašky, batohy… Mnohé z kabelek jsou pak i ve stejném designu, jako boty, můžete si tak kompletně doladit svůj outfit.

I mě velice potěšilo, že boty ALDO už jsou v České republice znovu k dostání – a skvělou zprávou je i otevření outletové prodejny ALDO právě ve Freeportu.

Právě zde můžete navštívit skutečně velkou a hojně zásobenou prodejnu, vyberou si zde jak dámy, tak samozřejmě i pánové!

Vzhledem k tomu, že se jedná o outletovou prodejnu, opět vás potěší i nízké ceny.
Veškeré zde nabízené boty, kabelky…jsou minimálně o 50% levnější, než byly původní plné ceny!

Mimo to, aktuálně zde probíhá do konce srpna ještě další sleva 20%, která se vám odečte při nákupu.

V prodejně pak najdete i některé modely v limitovaném počtu kusů i velikostí, které jsou dokonce levnější o 70% z původních cen!

Zkrátka, nákup v této outletové prodejně vás vyjde velmi výhodně. A mimo to, udělá vám určitě radost!

Vybírat tu můžete z velmi pestré škály mnoha modelů, typů bot i barev. Mají kouzelné lodičky, různé sandálky…

…pokud si potrpíte na výrazné zdobení, nadchnou vás botky se štrasovými řetízky, s aplikacemi a zdobením.

Moc hezké boty si tu vyberou i nevěsty na svatbu!

Koupíte tu pak i boty typu mokasíny – v několika barvách, užijete už i na podzim. Ovšem, podzimní a zimní kolekce se do tohoto obchodu teprve ještě chystá. :)

Stavte se sem, nebudete litovat!

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram