Nejlepší bubble tea i bubble tea speciality – v novém Ten Bubble Baru v Alfa Pasáži!

Bubble drinky i bubble tea se stále těší mimořádné popularitě – jsou to oblíbené nápoje nejen mladé generace! A právě na opravdu dobré a kvalitní bubble tea bych vás ráda prostřednictvím následujícího článku pozvala – do nového Ten Bubble Baru! Ten je od začátku tohoto roku otevřený v brněnské Alfa Pasáži. Jedná se o ryze český podnik, kde můžete vybírat z celé řady drinků připravených z kvalitních čajů, z mléka a pozor – nabízí tu i zajímavé bubble tea speciality, které si opravdu jinde nedáte! Patří mezi ně třeba alkoholické bubble drinky, proteinové, energetické, nebo připravené z mléka, nebo modrého bylinného čaje, který působí příznivě na migrény…
POZOR – v Ten Bubble Baru běží teď i super letní akce! S kódem LETO40 máte na všechny drinky 40% slevu!

Čtěte dál a hlavně, stavte se bubble tea do Ten Bubble Baru ochutnat!

Jak mi dáte jistě za pravdu, bubble tea je hitem už několik posledních let a stále je mezi lidmi, zejména tedy mezi mladší generací, nesmírně populární!

Však i míst, kde si bubble tea můžete dát, je nespočet, a to i u nás, v Brně… Ne všude ale můžete čekat a dostat kvalitu…

Chci vám dát tip na jeden zajímavý a nový bubble bar, kde si zaručeně vyberete a hlavně, drinky vám budou chutnat! Jedná se o Ten Bubble Bar, který je od začátku tohoto roku otevřený v prostorách brněnské Alfa Pasáže.
Mimochodem, jedná se o ryze český podnik, kde si můžete být jistí opravdu perfektní kvalitou. A mimo to, také pestrou nabídkou i v ohledu mnohých specialit, které jinde určitě nemají.

V Ten Bubble Baru samozřejmě nechybí oblíbené klasiky – bubble tea připravené z čajů, se sirupy, s kuličkami, želé, nebo s tapiokou. Vybírat můžete z opravdu obrovské škály příchutí a variant!
Tyto čaje jsou velmi svěží, můžete si vybrat i ty méně sladké a samozřejmě, směs kuliček, želé a tapioky je také na vás!

Oblíbené tu jsou také mléčné čaje, připravené z mléka, buď i s příměsí čaje, nebo bez, se sirupy a s kuličkami… Jsou také velmi dobré, pro milovníky mléčných drinků super volba!

Jinak co se týká použitých čajů, v Ten Bubble Baru používají čaj černý, zelený, nebo speciální – bylinný modrý čaj z rostliny Klitoria. Tento čaj je i zdraví prospěšný, příznivě působí proti migrénám. Čaj si opět můžete vybrat.

V Ten Bubble Baru ovšem stojí za zmínku speciality – bubble drinky, které si jinde nedáte!

Jsou to zejména alkoholické bubble drinky! Nyní v létě ideální volba! Dáte si tu třeba oblíbený Aperol, Pina Coladu, Mojito, Blue Dream, Fiero Rosso – samozřejmě i s kuličkami, nebo s želé!

Další specialitou jsou pak fitness bubble drinky s proteinem, nebo energetické bubble drinky!
S kuličkami, želé, s tapiokou, nebo bez si tu dáte i ledovou kávu.

Ochutnejte i další speciality, drinky Barbie special, Oreo special…

Zkrátka, tyto bubble tea speciality opravdu jinde nenajdete.

POZOR – v Ten Bubble Baru běží teď i super letní akce! S kódem LETO40 máte na všechny drinky 40% slevu!
Zastavte se, určitě vám tu bude chutnat!

Ten Bubble Bar najdete v prostorách Alfa Pasáže na Poštovské 6.

ODKAZ: TEN BUBBLE BAR / facebook
ODKAZ: TEN BUBBLE BAR / instagram