Naučte se mluvit anglicky – snadno, zábavnou formou a rychle. Vyzkoušejte kurzy jazykového centra Ablado!

Staré rčení zní, že „kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem“. Myslím, že není nutné umět jazyků mnoho, ovšem znalost angličtiny by už dnes měla patřit k základním dovednostem každého z nás. A věřte, nikdy není pozdě na to začít se jazyk učit. Mnozí možná znalosti angličtiny i máte, ale nepoužíváte ji, nebo se stydíte mluvit… Proto, zapište se do jazykových kurzů angličtiny – já vám chci v následujícím článku doporučit ty od brněnského jazykového centra Ablado. Angličtinu vyučují zábavnou konverzační metodou, a to v prostředí kaváren! Lekce tak mají mnohem více uvolněný charakter, ve skupince je maximálně 5 osob, kdy se všichni do konverzace aktivně zapojují. Využít můžete ale i kurzy, které probíhají online – jsou jak pro skupinky, tak i pro jednotlivce.
POZOR – skupinové online kurzy začínají od 11.9. a skupinové v kavárnách od 18.9. – přihlašovat se můžete tedy už nyní, a to i v průběhu října. Přihlašování přes web www.ablado.cz.
Víc o jazykových kurzech Ablado v následujícím článku!

Schopnost domluvit se anglicky je v dnešní době už brána jako jedna ze základních dovedností, kterými by měl být každý člověk vybaven. Je běžné, že v této kosmopolitní době potkáváme všude mnoho cizinců, není nic neobvyklého angličtinu běžně používat na pracovišti, setkáme se s ní mezi lidmi v mnoha sférách… Zkrátka, domluvit se anglicky bychom měli být schopni všichni, bez rozdílu věku, dosaženého vzdělání, finančního zázemí, pracovního zaměření, či zájmů.

Věřte, nikdy není pozdě začít se anglicky učit – nemusíte mít obavu, že už jste příliš „staří“, nezkušení, že jazyk nebudete aktivně využívat… Pokud zvolíte vhodný jazykový kurz, přesvědčíte se, že se anglicky naučíte velmi snadno a hlavně, rychle.

Proto vám chci doporučit kurzy angličtiny v Brně od jazykového centra Ablado.
Nabízí totiž velmi účinné metody v rámci výuky, skvělé je, že jejich kurzy angličtiny také probíhají v prostředí kaváren, což je samo o sobě ojedinělé a zajímavé!

Jazyková škola Ablado působí na trhu již více než 8 let, angličtinu naučili už celou řadu lidí, včetně mnoha politiků, nebo ředitelů firem. 

Právě prostředí kaváren má – proti klasickým třídám – uvolněnou, pohodovou atmosféru. Při lekcích se tak dokážete daleko lépe soustředit a co je hlavní, výuka vás bude také mnohem více bavit.

Kurzy angličtiny v kavárnách probíhají také v malých skupinkách, kde je maximálně 5 lidí. Všichni tak mají dostatek prostoru se aktivně zapojovat do konverzace, výuka tak probíhá tím nejvíce efektivním způsobem.

Věřím, že právě kurzy angličtiny pro vás budou atraktivní – přece jen, někomu se už opravdu nechce do klasických tříd a učeben. :)

Ovšem, Ablado nabízí také kurzy angličtiny online, a to jak skupinové, tak i individuální – což je ideální zejména pro ty z vás, kdo vyžadujete určitou časovou flexibilitu. Pokud např. nestihnete svoji lekci v kavárně, tak kredit z lekce můžete použít na individuální online lekci.

Nespornou výhodou kurzů angličtiny od Ablado je i to, že veškerou administrativu obstarává jejich webová aplikace, kde mají své profily jak studenti, tak i lektoři.

Oceníte jistě i to, že každý nově registrovaný student získá zdarma ukázkovou lekci. Následně pak student získá slevu 10% na první kurz.
V aplikaci si studenti nabíjí kredit a hlásí se do kurzů. Pokud se nějaké lekce nemúže zúčastnit, tak se do 24 hod před jejím konáním může odhlásit a kredit pak využít na novou lekci, i klidně v rámci jiného typu.

Musím také napsat, že kurzy od jazykové školy Ablado jsou i cenově dostupné, odvíjí se od zkušeností lektora. Skupinové lekce se pohybují 160 Kč až 210 Kč za lekci, individuální 390 Kč až 590 Kč za lekci. Jedna lekce je vždy 60 min.
Škola využívá jak rodilé mluvčí, tak i české lektory – pro nižší úrovně.

Tak co, ještě váháte, zda se angličtinu začnete učit? Myslím, že není na co čekat! A uvidíte, lekce s Ablado vás budou i bavit!
Tak neváhejte a vyzkoušejte lekci zdarma na www.ablado.cz!
POZOR – skupinové online kurzy začínají od 11.9. a skupinové v kavárnách od 18.9.
Přihlásit se můžete už nyní, a to i v průběhu října. Přihlašování přes web www.ablado.cz.

ODKAZ: ABLADO / web, přihlašování na kurzy
ODKAZ: ABLADO / facebook
ODKAZ: ABLADO / instagram