Nástřikové opálení v brněnském Studiu Bella Donna

V  nedávné době mi přišlo od vás, sledujících a čtenářů mého blogu několik dotazů, zda nevím, kam v Brně na nástřikové opálení. A právě nyní pro vás inspiraci a doporučení v tomto směru mám!
Na nástřikové opálení si totiž nově můžete zajít do Studia Bella Donna (najdete na Skácelově 23) – toto nové studio jsem vám zde mimochodem nedávno představila, a to v souvislosti s ošetřením na přístroji LPG, které tu také provádí.
Nástřikové opálení má mnoho benefitů – je vhodné pro všechny – i pro těhotné, alergiky na slunce, mladistvé… Mimo to, barvičku máte krásnou hned po nástřiku – nástřikové opálení volí nyní i mnoho lidí před dovolenou, kdy nechtějí po prvním vysvléknutí do plavek na pláži „zářit bílou barvou“ :). Víc informací k nástřikovému opálení ve Studiu Bella Donna v mém následujícím článku…

Sama jsem nástřikové opálení v minulosti už několikrát využila – a to zejména tehdy, kdy jsem potřebovala získat snědou pokožku okamžitě. Právě to je jeden z hlavních benefitů tohoto typu opálení – snědí jste totiž ihned po nástřiku.

Mimo to, nástřikové opálení je také vhodné pro všechny, bez rozdílu věku, pohlaví… Dokonce tento typ opálení si mohou dopřát i těhotné ženy, které nesmí do solárií a klasické opalování na sluníčku se jim také nedoporučuje, a to i z důvodu zvýšeného rizika vzniku pigmentových skvrn.

Nástřikové opálení je také skvělé pro osoby, které trpí na alergii z opalovaní na sluníčku, nebo se velmi rychle spálí. Při nástřikovém opálení není pokožka vystavena žádnému typu záření, nehrozí tedy riziko pigmentových skvrn, spálení…
Ovšem – i s nástřikovým opálením je možné se klasicky opalovat, pokožka tmavne a mimo to, pokud je na kůži nástřik, je menší riziko spálení – i přes to samozřejmě při opalování používejte krémy s ochranným faktorem.

Mimochodem, nástřikové opálení je vhodné i pro osoby s problematickou pletí (dokonce došlo v některých případech ke zlepšení stavu).

Nástřikové opálení je skvělou volbou například pro nevěsty, které chtějí získat snědý tón pleti rychle, bez nutnosti opalování.
Na nástřik také často chodí lidé nyní, před dovolenými – přece jen, pokud se poprvé v sezóně vysvlékneme do plavek se zářivě bílou kůží, není to nic moc hezkého… :)

To hlavní – kam v Brně na nástřikové opálení? V této souvislosti mi od vás přišlo několik dotazů – a jsem ráda, že vám mohu nyní jedno místo konečně doporučit!

Nástřikové opálení totiž nově provádí ve Studiu Bella Donna, které jsem vám zde představila nedávno (více v mém článku ZDE).

Paní majitelka studia zde disponuje také velice kvalitními barvami na nástřik (nikdo jiný je v Brně nemá). Tyto barvy mají přírodní složení a jsou k pokožce velmi šetrné.

Klientka si odstín může zvolit – samozřejmě vždy v návaznosti na konzultaci a doporučení paní majitelky studia. Přihlíží se vždy k účelu opálení a také k vlastnímu odstínu pokožky daného klienta.
Aktuálně je na výběr ve Studiu Bella Donna 6 různých odstínů.

PŘED 

PO

Jak pokožku připravit před nástřikem a jak o ni pečovat následně vám vždy paní majitelka sdělí přes SMS před samotnou procedurou. Není to nic složitého – následně je důležité kůži dostatečně hydratovat, aby opálení co nejdéle vydrželo. Uvádí se, že opálení drží cca 10 -14 dnů (v návaznosti na výši pocení, četnost koupání…).

PŘED

PO

Dámy i pánové – ať o této možnosti ve Studiu Bella Donna víte! :)

Studio Bella Donna najdete v Brně na Skácelově 23, objednat se můžete telefonicky na čísle 739 151 482.

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / web

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / facebook
ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / instagram