Nadšení čtenáři – knihkupectví s kavárnou Martinus musíte v Brně znát!

Na návštěvu knihkupectví se vždy mimořádně těším! Jdu si totiž vybírat zážitky – takové, které mi přináší čtení knih. Všichni nadšení čtenáři a „knihomolové“ mě určitě chápou, že? Není nad to, když najdete knihu, kterou sháníte, nebo objevíte novinku od svého oblíbeného autora.
A pokud hledáte v Brně opravdu to nejkrásnější knihkupectví, s pestrou nabídkou knih, kde si dáte třeba i kávu, dortík…pak musíte určitě znát knihkupectví Martinus. Tady si výběr knih totiž neskutečně užijete! Knihkupectví Martinus je od loňského roku otevřené ve Velkém Špalíčku – znáte, chodíte sem?
Já to zde miluji!
Mám pro vás malou pozvánku – právě do tohoto knihkupectví, čtěte dál!

Hledáte to nejlepší knihkupectví v Brně?
Pak právě Martinus ve Velkém Špalíčku musíte znát – pro nás, nadšené čtenáře a zaryté knihomoly je to zde doslova ráj! :)

Už jen samotné prostory, velké, příjemné, designové, s mnoha zákoutími, kde si můžete nerušeně sednout a vychutnat prožitky z vybraných knih. Klidně si tu můžete číst, vybírat mezi knihami – zkrátka, jste tu vítaní a není problém tu strávit klidně i celé odpoledne, nebo dokonce i celý den.

Knihkupectví Martinus nabízí knihy mnoha žánrů, nechybí zde samozřejmě novinky, oblíbené stálice, mimořádně pestrá je tu nabídka knih pro děti! Pro děti tu mají knihy přehledně seřazené a vystavené – dle věku.

Mimochodem, menší děti určitě využijí i roztomilý domeček i jiné prvky pro zábavu.

Knihkupectví Martinus se pak pyšní také širokou škálou knih cizojazyčných, zejména si tu vyberete pak i knihy psané v Angličtině – i pro ty sem chodí lidé velmi rádi.

Knihy můžete vybírat rovnou ve dvou podlažích a pokud sháníte některý určitý titul, není problém si jej s pomocí tabletů, které jsou zde k dispozici, vyhledat. Nebo vám velmi rád pomůže zdejší vyškolený personál, já tu sháněla jednu knihu od své oblíbené autorky a slečna mi ji během chvíle ochotně našla.
Zkrátka – takto skvělé a nádherné knihkupectví v Brně opravdu chybělo! 

Co dělá knihkupectví Martinus v Brně také tak výjimečným? No přece zdejší kavárna!
Tady můžete posedět – opět jak dlouho chcete – dáte si výběrovou kávu, nebo jiný nápoj z pestré nabídky a třeba i něco dobrého k tomu.

Já, ač jsem tedy „věčná dietářka“ :), si ten dortík tady nikdy neodpustím. Chodím si sem totiž dělat svou vlastní, osobní pohodu, vybírám knihy, čtu si… a tyto chvilky jen pro sebe si chci maximálně vychutnat.

Za co jsem také ráda – dělají tu i můj oblínený espresso tonic. :) Samozřejmě kávových nápojů tu pak mají mnohem víc!

Martinus je pro nás, čtenáře, láskou – a je tak fajn, že je už i v Brně, že?

V knihkupectví Martinus se pak konají i různé akce a eventy – pro jejich přehled doporučuji sledovat Facebook Martinus.cz.

Knihkupectví s kavárnou, Martinus, najdete v přízemí Velkého Špalíčku na Dominikánské 5.

ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / web
ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / facebook
ODKAZ: KNIHKUPECTVÍ MARTINUS / instagram