Nádherné svatební šaty, šaty do tanečních, na bílé polonézy…ze salonu Svatební ráj – nyní za úžasné ceny!

Milé dámy, slečny… Plánujete svatbu a hledáte dokonalé svatební šaty? Nebo třeba i šaty do tanečních, na bílé polonézy? Pak si určitě přečtěte můj následující článek! Opravdu úchvatné šaty pořídíte v salonu Svatební ráj ve Slavkově u Brna a pozor, nyní za velmi nízké ceny!
Paní majitelka Svatebního ráje se totiž rozhodla činnost salonu po více než 12 letech ukončit a veškeré šaty i doplňky zde nyní nabízí s velmi výraznými slevami. Pro vaši představu, ceny za pořízení svatebních šatů se pohybují od 2.500,- do 25.000,-. Mimo ty tu pak pořídíte i doplňky, nebo kouzelné šaty pro malé holčičky, třeba ke svatému přijímání. Tato akce zde potrvá do 19. října, využijte ji!
Mrkněte v článku i na mnoho fotek – jsem si jistá, že byste si vybraly!

V dnešní době je nabídka svatebních šatů obrovská a je milým zážitkem jejich vybírání, zkoušení… Každá nevěsta touží vypadat co nejlépe a svatební šaty jí pocit naprosté výjimečnosti rozhodně dodají.

Pokud je i pro vás svatba aktuálním tématem, nebo pokud sháníte třeba i hezké šaty do tanečních, na bílé polonézy, nebo na jakoukoliv jinou událost, určitě vám doporučuji zajet se podívat do salonu Svatební ráj, který najdete ve Slavkově u Brna.

Nabídka šatů je tu úžasná, i za sebe mohu napsat, že tak jedinečné modely jsem dlouho nikde neviděla…
Ovšem to důležité – šaty tu nyní můžete pořídit, zakoupit, za opravdu skvělé ceny!

Paní majitelka se totiž rozhodla činnost salonu po více než 12 letech ukončit a z tohoto důvodu nyní nabízí k zakoupení veškeré zboží za zlomkové ceny. A je opravdu škoda této výhodné nabídky nevyužít! Jak jistě víte, pořízení svatebních šatů není úplně levnou záležitostí…

V salonu Svatební ráj nyní koupíte svatební šaty v cenovém rozmezí od 2.500,- do 25.000,-! Což jsou přímo skvělé ceny a mimo to, šaty vám i zůstanou, na památku, pro dceru…

Šaty, které již byly dříve půjčené, se nyní prodávají za cenu půjčovného. Ty, které půjčené zatím nebyly a jsou zcela nové, koupíte se slevou 30 – 40%!

V nabídce šatů jsou i šaty z úplně nových kolekcí 2024! Tyto šaty se pak prodávají od 15.000,- o 25.000,-.

Obecně salon Svatební ráj nabízí velmi kvalitní šaty ze španělských, německých, nebo holandských módních dílen.
Stylově tu najdete šaty klasické, pouzdrové, jednoduché, s rukávy i bez, v boho stylu, různě zdobené – s aplikacemi, výšivkami, krajkami…

Dámy, určitě tu oceníte i široké rozpětí velikostí! Šaty tu seženete od velikosti 32 až po velikosti 56.
Důležité je ovšem zmínit, že vám zdejší moc šikovná švadlenka vždy ráda šaty upraví na míru tak, aby vám naprosto dokonale sedly.

Mimo to, seženete zde i nejrůznější doplňky – závoje, ozdoby, kožíšky a bolerka, ale i boty – i těchto věcí se zde týkají výrazné slevy!

Moc krásné šaty tu pak koupíte i pro malé holčičky a slečny – třeba na svaté přijímání, na křtiny…

Připomínám, že tato akce platí v salonu Svatební ráj do 19. října, tak ji nepromarněte, byla by to škoda!

Důležitá informace – schůzku do salonu Svatební ráj  je vždy dobré objednat předem na tel. +420 734 863 180.

Salon Svatební ráj najdete ve Slavkově u Brna na Palackého nám. 67.

ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / web
ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / facebook
ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / instagram