Nádherné ozdoby, dekorace & tipy na vánoční dárky z obchodu Homedesign v Hodoníně

Nedávno jsem vám zde představila dokonalou vánoční inspiraci z obchůdku Homedesign, který najdete v Hodoníně. Právě tady koupíte snad ty nejkrásnější vánoční ozdoby, jaké jsem kdy viděla! Za pozornost tu stojí ovšem i další věci, zejména sortiment luxusního porcelánu Villeroy & Boch! Věřte, že tak pestrou škálu tohoto úžasného porcelánu na jednom místě jen tak nenajdete. V obchodě Homedesign ovšem nakoupíte i nádherné vánoční dárky pro vaše blízké – třeba hedvábné šátky s motivem děl Alfonse Muchy, kávové soupravy s pravým zlatem od značky Goebel, vonné svíčky, aroma difuzéry… Mimochodem, vše je dostupné i na eshopu www.homedesignshop.cz. Mrkněte na můj následující článek se spoustou fotek!

Jedinečný vánoční sortiment v obchodě i na eshopu Homedesign si rozhodně zaslouží, abych mu i na svém blogu věnovala více prostoru. Nedávno jsem vám představila velkou část z vánoční nabídky, tentokrát se zaměřím na další úžasné věci zde – zejména na luxusní porcelán Villeroy & Boch a také, na vánoční dárky! Ty v obchodě Homedesign můžete nakoupit pro vaše blízké, jsem si jistá, že třeba zmiňovaný porcelán Villeroy & Boch zaručeně potěší.

Ovšem, připomenout musím i dokonalé vánoční ozdoby, kterých je v obchodě Homedesign až neskutečný výběr.

Ozdoby tu jsou v široké škále od italské firmy EDG. Každá ozdoba je něčím specifická, zajímavá. Některé jsou v jednoduchém designu…

…jiné velmi zdobené, dekorované.

Mimo vánoční ozdoby na stromeček tu pak pořídíte další vánoční dekorace domů – nejrůznější figurky, doplňky, svícny…

Za speciální pozornost pak stojí figurky Louskáčků, které jsou hitem letošních Vánoc.

Právě Louskáček je jedním z tradičních vánočních symbolů. Už v dávných dobách patřil k vánočním „talismanům štěstí“, svůj věhlas pak získal Louskáček i podle stejnojmenného baletního představení P. I. Čajkovského, které se odehrává na Štědrý den.

Vskutku výjimečným sortimentem v obchodě Homedesign je, jak jsem už zmínila v úvodu, nabídka luxusního porcelánu německé značky Villeroy & Boch!

Tato značka je celosvětově nesmírně populární a vyhledávaná. Porcelán Villeroy & Boch má i sběratelskou hodnotu, lidé si pořizují kus od kusu a vytváří si své vlastní kolekce, které se pak v rodinách dědí z generace na generaci.

A právě vánoční řada této značky je každoročně úchvatná!

Porcelán Villeroy & Boch se opět skvěle hodí jak cenný vánoční dárek. Vybírat můžete jak jídelní soupravy, talířky, hrnky, servírovací soupravy…

…ale i roztomilé vánoční figurky a dekorace.

Jedinečné jsou třeba kávové soupravy od značky Goebel s motivy děl předních světových umělců.

V obchodě Homedesign najdete i širokou nabídku bytových vůní. Mimo vonné svíčky od oblíbených značek, jako jsou Yankee Candle, nebo WoodWick, tu koupíte i bytové vůně Millefiori…

Hezkým tipem na vánoční dárek mohou být i hedvábné šátky s motivem děl Alfonse Muchy…

…nebo stylové deštníky.

K vánočnímu sortimentu zde pak patří také exkluzivní běhouny a prostírání v mnoha vánočních designech. Ozdobí vaši vánoční tabuli, ovšem hodí se i coby vánoční dárek pro maminku, babičku…

Kouzelné tu mají i umělé květiny, rovněž od značky EDG. Luxusní, precizně zpracované a k nerozeznání od květin pravých!

Mrkněte na spoustu fotek v článku, inspirujte se… A udělejte (si) radost, v obchodě Homedesign rozhodně objevíte něco, co potěší!

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122, nakupovat můžete i přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram