Nádherné kytice & dekorace z květinářství Sikora Flowers & Deco

Znáte květinářství Sikora Flowers v brněnské Alfa pasáži? Právě toto květinářství je svou nabídkou opravdu jedinečné a jak vždy píšu, jeho návštěva je až zážitkem. Tolik nádherných květin, dekorací, figurek, obalů na květiny…zkrátka, budete tu obdivovat mnoho věcí na každém kroku. Květiny, ty tu jsou přímo dokonalé! A nutno napsat, že pan Sikora, zkušený florista, z nich umí uvázat tak překrásné kytice! A nejen velké pugéty, ale i menší kytice, které vychází samozřejmě i cenově velmi dobře.
Z nabídky květinářství pak musím zmínit květináče a vázy od holandské značky Des Pots, jsou designově naprosto unikátní, originální a pozor, jedná se o ruční výrobu!
Mám pro vás spoustu fotek z tohoto pohádkového květinářství, inspirujte se… 

Květinářství Sikora Flowers patří k těm, které jsou v Brně mimořádně oblíbené. Lidé sem chodí rádi, pro kytice, dekorace, nebo i jen tak, pokochat se tou krásou, protože jak jsem napsala, obdivovat je tady vážně co…

Pan Sikora má opravdu vkus a ve svém květinářství se snaží zákazníkům nabízet nejen dokonalé a kvalitní kytice, ale také jedinečné dekorace, doplňky – takové, na které jinde v Brně nenarazíte.

Sikora Flowers & Deco je v první řadě květinářstvím – květiny tu mají opravdu překrásné, všimnete si jich určitě hned, jak do tohoto květinářství vstoupíte. Tolik druhů, barev…

Z květin si můžete nechat uvázat jakoukoliv kytici, na přání, s výběrem barev, druhů květin… Nebo si můžete nechat i poradit, případně dejte panu Sikorovi volnou ruku – jsem si jistá, že budete z jeho výběru květin i vazby nadšení!

Co jem totiž měla sama možnost vidět, kytice pan Sikora váže neskutečné!

Vybrat si tu můžete samozřejmě obrovský pugét, ovšem není problém uvázat i jakoukoliv kytičku menší… I cenově je možné se jakkoliv přizpůsobit, rozhodně si nemyslete, že kytice vás zde vždy přijde draho…

Dále si zde prohlédněte zmiňované obaly na květiny a vázy od holandské značky Des Pots. Jedná se o skutečnou exkluzivitu, tuto značku jen tak někdo nenabízí.

Designově jsou tyto věci velmi výrazné – tvarem i barvami. Zcela typickým stylem jsou keramické variace různých typů ovoce, jež tvoří květináč, nebo vázu. A nutno říct, vypadá to vážně nádherně!

Květináče i vázy Des Pots jsou ruční výroby a co také musím napsat, značka jde směrem udržitelnosti. Zcela vyřadila plastové obaly svých produktů, nahradila je papírem. Také velmi sympatické!

Mimo to, v Sikora Flowers & Deco pak pořídíte třeba jedinečné figurky (ti zajíci – jako z Alenky v Říši Divů!), závěsné dekorace, nebo i pokojové květiny.

Určitě se sem zastavte, pro kytičku pro radost! Bude se vám zde líbit, tím jsem si jistá! :)

Květiny Sikora Flowers najdete v prostorách brněnské Alfa pasáže.

ODKAZ: SIKORA FLOWERS & DECO / facebook
ODKAZ: SIKORA FLOWERS & DECO / instagram

ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / web
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / facebook
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / instagram