Nádherné bundy & kabáty z Plaza Fashion Store!

Taky máte pocit, že teprve nedávno skončilo léto? Je ale už na čase přiznat si, že zima pomalu, ale jistě „klepe na dveře“ – však i počasí nám to dává už občas pořádně znát. Je tedy vhodná doba na doplnění a obnovu zimního šatníku, co říkáte?
Proto, opět pro vás budu mít inspiraci na zimní módu – z brněnských butiků!
Tentokrát vás zavedu do oblíbeného multibrandového butiku Plaza Fashion Store – ten najdete v H-Parku na Heršpické v Brně. Je tu už téměř celá podzimní a zimní kolekce – je z čeho vybírat! Já vám tentokrát ovšem nafotila hlavně bundy Blauer, kabáty… ty odtud vždy zmizí přímo bleskovou rychlostí!
Pokud nad novou bundou uvažujete – určitě čtěte dál!

Ač venku ještě ta pravá zima (díky bohu) nezačala, je fajn se na ni už nyní patřičně připravit! Obchody již nabízí zimní kolekce a ty nejlepší kousky vždy zmizí opravdu rychle. Přesně to se týká zejména i zimních bund a kabátů – sehnat v Brně kvalitní a hezké bývá obvykle problém.

Ovšem, pokud zajdete do multibrandového butiku Plaza Fashion Store na Heršpickou, rozhodně si tu nyní vyberete! V tomto butiku nakoupíte módu od celé řady prestižních brandů, mezi které patří třeba Replay, Pinko, JOOP!, Armani Exchange, Fracomina, nebo BLAUER. Právě poslední zmiňovanou značku má Plaza Fashion Store zastoupenou exkluzivně pro Brno, což znamená, že jinde zde módu od tohoto oblíbeného amerického brandu nenajdete.

Bundy „Blauerky“ jsou láskou na první pohled – a co teprve jak si je oblečete! Měkoučké, teplé, v úžasném střihu, který je buď hezky zvýrazní křivky, nebo naopak dokáže zakrý nedokonalosti.

Bundy a vesty Blauer jsou v Plaza Fashion Store každoročně v pestré nabídce – v různých barvách, střizích… určitě si mezi nimi vyberete!

Na bundách Blauer je mimo jiné skvělé také to, že ač jsou některé třeba i tenčí, tak opravdu dokonale zahřejí. Ty výplně má značka Blauer přímo vychytané!

Coby výplň značka používá buď peří, nebo kvalitní duté vlákno, které si sami vyvinuli.

Věřte, že bundy Blauer vám vydrží roky, na kvalitě neztrácí ani praním, častým nošením… Designově jsou velmi nadčasové a nepodléhají módnímu diktátu.

Mimo bundy pak od značky Blauer v Plaza Fashion Store koupíte i kabelky, nebo také boty.

Krásné bundy, kabáty…tu jsou pak i od dalších značek – třeba od Armani Exchange…

…nebo od značky Fracomina.

A láska na první pohled? Tento božský modrý kožíšek.

Nafotila jsem vám zde pak i boty – stojí za pozornost!

Jsou nádherné, originální a zajímavé!

Na takové v běžných obchodech jen tak nenarazíte.

Dámy i pánové – stavte se do Plaza Fashion Store mrknout, ať vám ty krásné kousky neutečou!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram