Na výbornou snídani, oběd, ale i za zábavou – do restaurace Re.SET v areálu Nové Zbrojovky!

Mám pro vás opět pozvánku – za dobrým jídlem, za zábavou a mnoha možnostmi vyžití! Kam? Přece do restaurace Re.SET a do areálu Nové Zbrojovky, který je určen i široké veřejnosti. Zajít si můžete do restaurace Re.SET na vynikající oběd do kantýny, nebo na snídaně, ty tady podávají každý všední den od 8. do 10. hodiny. Vybírat můžete ze široké nabídky sladkých i slaných jídel, za ochutnání rozhodně stojí i kaše – ovesná, jáhlová, nebo pohanková! 
Ovšem prostory restaurace Re.SET jsou přímo skvělé i pro organizaci různých akcí, workshopů… Mimo to, pronajmout si můžete i venkovní hřiště, sportoviště a také gril, nebo ohniště! Rádi vám zde také připraví na klíč jakoukoliv větší akci – oslavu, firemní teambuilding, večírek… Víc v mém následujícím článku i se spoustou fotek!

Mimochodem, v areálu Nové Zbrojovky je opět v provozu také Letní kino Nová Zbrojovka od Kino ART! Více informací a program: www.letnikinoart.cz

Už jste někdy restauraci Re.SET v areálu Nové Zbrojovky navštívili? Pokud ano, jistě jste se přesvědčili o tom, jak moc příjemné prostory to jsou. Stále v blízkosti centra města, ovšem v klidném areálu Nové Zbrojovky, kde můžete pohodlně také zaparkovat.

A právě restaurace Re.SET je skvělými místem, kam si zajít na snídani, nebo i na obědy – v dolní části restaurace si dáte veganské i vegetariánské speciality a také pinsy – jedná se o specialitu velmi podobnou pizze, která se ovšem připravuje z typického kvašeného těsta.

Vynikající jsou zde ovšem právě zmiňované snídaně! Ty se podávají ve všední dny od 8. do 10. hodiny a vybírat můžete z mnoha specialit – na své si tu přijdou jak milovníci slaných pokrmů, tak i těch sladkých!

Na snídaňovém menu najdete oblíbené klasiky – míchaná vejce, hemenex, vídeňské párky, nebo anglickou slaninu.

Pro příznivce lehčích pokrmů jsou v nabídce omelety, vynikající je toast s avokádovým guacamole  a vejcem – to jsem si zde dala já, bylo to perfektní!

Pestrá je pak škála sladkých jídel, podávají se lívance (dokonce i ve slané verzi) a také sladké kaše!

Ty tu mají dokonce v několika druzích – kaši si můžete dát ovesnou se švestkami a skořicí, pohankovou s granátovým jablkem a kokosem a také jáhlovou s praženými ořechy a javorovým sirupem. Mimochodem, z této nabídky si rozhodně vyberou také děti!

Restaurace Re.SET má také velmi příjemné a klidné prostory – je to zde i naprosto ideální pro různá business setkání, schůzky… Ovšem, je zde možnost také zrealizovat i menší eventy, workshopy, nebo přednášky, k dispozici  vám je dokonce i promítací plátno.

Využít tu můžete ovšem i venkovní prostory a zejména i sportoviště – hřiště na beach volejbal, street basket, fotbal…

Tyto aktivity zde můžete využít, stačí si udělat jen online rezervaci přes web restaurace Re.SET!

Naprosto skvělou službou je ovšem možnost pronájem ohniště, nebo grilu – a to i s jídlem, na které mátě chuť! V areálu najdete venkovní gril, opět si můžete pronajmout přímo přes web restaurace Re.SET.

V rezervačním online formuláři pak máte možnost vybrat si i jaké jídlo chcete připravit – v grilovací nabídce nechybí steaky, losos, sýry, burgery, zelenina… stačí vybrat, na co máte chuť!

Cena za pronájem grilu je 300 ,- na dvě hodiny.  Při objednávce balíčků s jídlem na gril nad 2000,- je půjčení grilu na 2h zdarma.

Můžete si tu naplánovat fajn odpoledne s přáteli – s grilováním, beach volejbalem, fotbalem…

Mimochodem, právě areál se sportovními aktivitami, grilem…je skvělý i pro organizování různých soukromých akcí, oslav, dětských dnů a dalších privátních akcí. Restaurace Re.SET vám mimo jiné ráda zajistí i catering na přání!

Mimo catering není problém zajistit také venkovní party stany a také zábavu a program! Není překážkou v podstatě cokoliv – DJ, nebo dokonce i ohňostroj!

V rámci akce, oslavy, teambuildingu…pak můžete využít i zmiňovaná sportoviště, gril i ohniště! Akce tu bývají velmi vydařené a oblíbené – a to díky příjemnému prostředí, klidné atmosféře, možnosti parkování…

Pokud hledáte příjemné místo v Brně, kde připravit vaši akci, událost – tady je to opravdu ideální!

Stavte se sem – na snídani, oběd, nebo i do letního kina!

Areál Nové Zbrojovky a restauraci Re.SET najdete v Židenicích na Lazaretní 925/9.

ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / web, rezervace aktivit
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / facebook
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / instagram

ODKAZ: NOVÁ ZBROJOVKA / web