Můžu jen doporučit – EKO drogerie Tierra Verde!

O značce Tierra Verde jsem vám zde už psala a dnes jsem moc ráda, že vám mohu zveřejnit i článek plný mých recenzí a doporučení – produkty této značky doma používám a jsem víc než nadšená. Jsem si naprosto jistá, že kdo jednou EKO drogerii Tierra Verde vyzkouší, už nebude chtít jinou! Skvělá a velmi sympatická je samotná filozofie této značky, vše je vyráběno v duchu udržitelnosti – a mimochodem, vše se vyrábí i přímo u nás, v Brně. :) Produkty Tierra Verde mají dokonalé složení, zamilujete si i vůně a hlavně – oceníte také účinnost. Drogerii Tierra Verde můžete kupovat i ve stáčené formě, což je také super! Mrkněte a inspirujte se i mou recenzí…

Mohu zcela upřímně napsat, že značku Tierra Verde jsem si zamilovala snad hned, kdy jsem se s jejími produkty blíže seznámila. Nadchlo mě, že se dají i v dnešní době vyvinout přípravky, které mají jednoduché, kvalitní složení bez zbytečné chemie a které jsou navíc velmi funkční. Ve výrobcích Tierra Verde se v ohledu použitých ingrediencí často spoléhají na sílu přírody a přírodních složek, mezi které patří například rostlinné silice, soda bikarbona a další.

Já jsem vám značku Tierra Verde už nedávno představila, ve svém více všeobecném článku – najdete ho ZDE. Jen pro krátké shrnutí – Tierra Verde je značka, která se zabývá vlastním vývojem, výrobou a prodejem kvalitní EKO drogerie a EKO kosmetiky (+ od nich můžete pořídit i pár zajímavých doplňkových produktů).
Veškeré přípravky Tierra Verde jsou vyrobené s naprosto perfektním, přírodním složením. Při výrobě se vylučuje a minimalizuje využití škodlivé chemie, produkty jsou tak velmi šetrné k naší pokožce a zdraví obecně.
Používání přípravků Tierra Verde je skvělé i pro děti – zejména vhodné jsou pak prací produkty.

To hlavní – a co mohu nyní i sama potvrdit, tak produkty Tierra Verde jsou perfektní i co se týká jejich účinnosti. Dám vám pár tipů na mé v tuto chvíli nejoblíbenější prostředky.

Číslo jedna a asi můj vůbec nejvyužívanější produkt – Dezinfekční prostředek! Toto je věc, která by neměla chybět v žádné domácnosti (hlavně v té, kde jsou děti, nebo zvířátka :). Však to znáte – stále někde něco vylitého, špinavého, skvrna na podlaze, loužička po pejskovi… Sprej nastříkáte, setřete, nedělá „fleky“ a hlavně, tak krásně voní po citronu a levanduli! Ta vůně je tak moc fajn, že si ten úklid budete dokonce i užívat (píšu tedy ze své zkušenosti :).

Další – Čistič koupelny. Opět jednoduché složení, super vůně máty a dokonalá účinnost. Ideální na čištění baterií, umyvadel, obkladů, vany… nastříkáte, necháte chvíli působit a mokrou houbičkou setřete. A ten lesk!

Velmi doporučuji také Gel na nádobí. Voní božsky po citronu – obsahuje citronovou silici. Je velmi šetrný k pokožce, kterou nijak nedráždí (jako velká část jiných prostředků na nádobí). Je velmi koncentrovaný, stačí opravdu malé množství.

Na nádobí pak vyzkoušejte Přírodní lufu – nahradí houbičku! Dokonce bych řekla, že je ještě lepší!

Moc ráda používám také Osvěžovače vzduchu, dokonale provoní prostor. Vůně jsou v nabídce různé – všechny přírodní, čisté a „nechemické“. Používám velmi často, třeba když se v domě drží zápach po vaření, nebo když jen chcete hezky provonět prostory.

Moc fajn je pak i EKO kosmetika – Mýdlo na ruce, Sprchový gel, nebo dokonce i šampon – já vyzkoušela Kopřivový šampon, je skvělý na mastné vlasy. Mimochodem zajímavost – šampony neobsahují ani silikony, ani sulfáty – jsou tedy vhodné i v rámci CGM metody! Produktů s takto skvělým složením na trhu opravdu moc není!

Jak jsem psala, Tierra Verde nabízí i různé zajímavé doplňky – zmiňované lufy, kartáčky na zuby, produkty pro dámskou hygienu, utěrky, žínky… Já doma pak nedám dopustit na jejich úžasnou Síťovku z biobavlny. Vozím ji stále v autě a hodí se mi denně! Na nákupy, na různé drobnosti, co denně člověk s sebou stále nosí. A nevěřili byste, kolik se toho do ní vejde!

Na e-shopu Tierra Verde je výběr produktů obrovský – na využití pro úklid i pro běžnou péči o tělo zde seženete naprosto vše. Seznamte se, vyzkoušejte – budete nadšení!

Veškeré produkty koupíte na e-shopu, viz odkaz níže, výrobky pak najdete i v mnohých (nejen) brněnských obchodech.

ODKAZ: TIERRA VERDE / web, e-shop
ODKAZ: TIERRA VERDE / facebook
ODKAZ: TIERRA VERDE / instagram