Můj ověřený tip (nejen) pro všechny rodiče – praktické samolepky na označování věcí od MyLabels.cz!

Mám pro vás jeden skvělý tip, doporučení – a to i z mé vlastní zkušenosti. Hodit se bude tedy zejména vám, rodičům, ale jistě jej oceníte i mnozí ostatní. Znáte samolepky na rozlišování věcí od MyLabels.cz? Jedná se o velmi praktické samolepící (nebo nažehlovací) štítky, které si necháte vyrobit v designu, jaký se vám líbí – se jménem vašeho dítěte, s obrázkem, nebo i s telefonním číslem. Samolepky se hodí na označení všech věcí – a to jak oblečení, tak i školních, sportovních pomůcek, obuvi, zkrátka opravdu všeho. Děti si své věci snadno poznají a v případě ztráty se pak i snáze dostanou zpět ke svému majiteli. MyLabels.cz pak nabízí i super samolepky do domácnosti!
POZOR – mám pro vás exkluzivně slevový kód ve znění COOL15, je na slevu 15% na vše na e-shopu www.mylabels.cz. Využijte toho – štítky se budou hodit, třeba i dětem na tábory a letní výlety! Kód platí do konce října. 
Víc v následujícím článku – i se spoustou fotek, kde uvidíte využití samolepek od MyLabels.cz!

Samolepky od MyLabels.cz jsem si zamilovala hned, kdy jsem se s touto značkou seznámila – a hlavně, měla pak možnost je i využít v našem „rodinném provozu“. :)
Jsem mámou dvou malých kluků, kdy oba mí synové jsou bohužel od malička poměrně nepořádní – a to je tedy k opatrnosti a péči o své věci vedu, ale znáte to… Kluci mají obvykle plnou hlavu jiných starostí, než si hlídat svoje oblečení, školní pomůcky, atd… Často jsem pak řešila ztrátu – zejména tedy oblečení ve škole.

Jasně, kluci měli své oblečení podepsané, ale i fixa se častým praním rozpije, nebo úplně vymizí. A také, samotné podepisování všech věcí dalo pokaždé celkem dost práce. Však mi rodiče budou v tomto jistě rozumět. :)

Od té doby, co znám samolepky od MyLabels.cz, jsem už podstatně víc v klidu.
Samolepky, nebo nažehlovací štítky od MyLabels.cz jsou nesmírně praktickou záležitostí!

Na e-shopu www.mylabels.cz si můžete vybírat z obrovské škály nejrůznějších motivů samolepek a štítků, na které si necháte vytisknout jména své ratolesti, případně nějaký obrázek (pro menší děti), nebo klidně i telefonní číslo…

Samolepky pak můžete nalepit opravdu všude. A když píšu všude, myslím opravdu VŠUDE! Já jimi dětem polepuji nejen oblečení, ale i boty, sportovní potřeby, cestovní lahvičku, box na svačinu, sportovní potřeby, pomůcky do školy…

Mám totiž ověřeno, že samolepky od MyLabels.cz vydrží opravdu hodně. Mohou se prát, mýt v myčce, snesou koupání v bazénu, nebo dokonce v moři…a neodlepí se! Drží na svém místě, což je opravdu skvělé.

Mimochodem, můžete si nechat připravit i štítky s vlastním obrázkem, nebo dokonce s fotkou – pak bude rozpoznání věcí opravdu velmi snadné.

Kromě samolepek a štítků pro označování věcí mají na eshopu MyLabels.cz i praktické samolepky do domácnosti, které můžete využít třeba na různé dózy, nádobí, ale i naložené věci, marmelády, boxíky na svačinky… Takové štítky se v domácnosti také moc hodí!

Fajn jsou i štítky na kosmetiku, můžete nalepit jak na lahvičky v koupelně, které už jen plníte (což je fajn i v rámci ekologického smýšlení), tyto samolepky se pak hodí třeba i na cestovní balení produktů.

Mimochodem, štítky od MyLabels jsou super právě i na cestování – u dětí je využijete na tábory, školní výlety a různé dovolené, kde děti třeba nemáte tolik pod dohledem.

V září pak naopak oceníte označení všech školních pomůcek, přezuvek, věcí na tělocvik, atd…

POZOR, jak píšu v úvodu, mám pro vás slevový kód ve znění COOL15, je na slevu 15% na vše na e-shopu www.mylabels.cz. Využijte toho – samolepky se budou jistě hodit! Kód platí do konce října.

ODKAZ: MYLABELS.cz / eshop
ODKAZ: MYLABELS.cz / facebook
ODKAZ: MY LABELS.cz / instagram