Módní inspirace z prodejny Bellitex v Rosicích

Věřím, že jsem vás už v několika svých postech a článcích přesvědčila, že nakupováním v second handu si můžete udělat opravdu radost – v takových obchodech totiž objevíte skutečně hezké věci a hlavně, za super ceny!
Představila jsem vám totiž již dvě prodejny ze sítě second handů Bellitex – v Brně a Prostějově. V následujícím článku mám pro vás opět inspiraci z jedné z těchto prodejen – a to z té v Rosicích u Brna! I zde Bellitex najdete a opět tu můžete vybírat oblečení pro všechny příležitosti.
Na výběr mých outfitů z rosického Bellitexu mrkněte do článku!

Zcela upřímně mohu napsat, že od té doby, co jsem navštívila několik prodejen Bellitex, měním na nákup módy názor. :) Jsem totiž velmi mile překvapená, jak krásné a stylové věci se dají v těchto second handech „ulovit“! Sama jsem si už udělala v těchto prodejnách radost – mám odtud dvoje krásné šaty, vestu, šálu… Tyto věci mě těší o to víc, že nákup byl cenově skvělý a hlavně, dala jsem těmto obnošeným věcem další šanci.

Mimo to, baví mě pak vytvářet ouftity, kdy kombinuji dražší a luxusnější věci s těmi ze second handů.
Nákupem v second handech také podporujete trend udržitelnosti – oblečení, které by jindy skončilo v popelnici, nebo na skládce, se dostává k novým majitelům.

Proto, určitě vám doporučuji zajít se do některé prodejny Bellitex podívat! Vybírejte, zkoušejte…uvidíte, že objevíte i vy super kousky!

Jen připomínám – Bellitex je síť prodejen kvalitního tříděného second hand oblečení, bot, hraček, bytového textilu a módních doplňků, obchody najdete po celé ČR.

Veškeré oblečení si Bellitex sám třídí ve vlastní třídírně, prodávají vše jen ve kvalitě I. jakosti. 
Důležitou informací je, že veškeré zboží 100 % recyklují, co se neprodá u nás, exportují do dalších zemí.

Bellitex provozuje dva typy obchodů – klasické second hand prodejny, kde se zboží postupně doplňuje a hrabárny, kde ve dvou týdenních cyklech naskladňují vždy nové zboží, které se po týdnu prodeje výrazně zlevní a po týdnu slev kompletně nahradí novým second hand zbožím.

Já vám již představila Bellitex v Brně na Štefánikově (více ZDE) a také Bellitex v Prostějově (více ZDE).
Naposledy jsem navštívila prodejnu v Rosicích – i tady je z čeho vybírat!

Právě zde koupíte oblečení jak pro ženy, pro muže, tak i pro děti – jsou zde zastoupeny jak obyčejnější věci, tak i ty luxusní.
V aktuální kolekci podzim / zima nechybí kabáty, bundy, umělé kožíšky, svetry, mikiny, oceníte i pestrý výběr oblečení na lyže – jsou tu krásné lyžařské bundy, kalhoty, ale i celé komplety…

Pestrý je i výběr džínů, triček, kabelek…

I v této prodejně připravují pro zákazníky různé prodejní akce na vybrané zboží, které se prodává pak se slevou za akční ceny.

Pro zákazníky mají na všech prodejnách Bellitex i věrnostní karty zákazníků, nákupy se sčítají, při nákupu za více než 2.000,- pak dostanete poukaz na 200,-, který v prodejně můžete uplatnit.
Věrnostní odměny mohou zákazníci využít na jakékoliv prodejně Bellitexu, nejen tam, kde si založí kartu, což je výhoda.

Zajděte se do Bellitexu v Rosicích mrknout! Já si odnesla fialkové šaty, mám z nich velkou radost!

Bellitex najdete v Rosicích na Palackého 19.

ODKAZ: BELLITEX prodejna Rosice / facebook

ODKAZ: BELLITEX / seznam prodejen

ODKAZ: BELLITEX / web
ODKAZ: BELLITEX / facebook
ODKAZ: BELLITEX / instagram