Módní inspirace nejen na léto – z Plaza Fashion Store!

Dámy, pokud sháníte překrásné letní šaty, overaly, sukně, ale i boty, nebo stylové kabelky – určitě se zastavte podívat do multibrandového butiku Plaza Fashion Store, který najdete v brněnském H-Parku na Heršpické. Opět sem dorazily novinky – hlavně ty od značky Armani Exchange! Pár outfitů jsem vám opět pro inspiraci nafotila, mrkněte v mém článku… Myslím, že takto originální kousky jinde v Brně nepořídíte!
POZOR – v Plaza Fashion Store začaly letní výprodeje – platí sleva 30% na všechny značky, využijte toho!

Multibrandový obchod Plaza Fashion Store patří díky své pestré nabídce originální módy k jedněm z nejlepších, které v Brně jsou. Už jen samotný výběr mnoha značek stojí za pozornost, na jednom místě tu totiž vyberete překrásné kousky od brandů, jako jsou Replay, Blauer, Fracomina, Armani Exchange, nebo JOOP!. Jistě vám tyto značky nemusím blíže představovat…

Pokud si tedy potrpíte na výjimečnost vlastního stylu a rádi se oblékáte výjimečně, pak byste právě do Plaza Fashion Store měli zajít! Nakoupí zde jak dámy, tak i pánové. A dokonce, moc hezké oblečení tu mají i pro děti.

V Plaza Fashion Store se oblečete kompletně, koupíte tu v ohledu módy absolutně vše. Nechybí pak i doplňky, kabelky, batůžky a také boty! Právě boty tu jsou také překrásné!

Já vám zde nyní nafotila několik již vyloženě letních outfitů. Hlavně ty šaty, opravdu úžasné!

Právě šaty tu koupíte pro všechny příležitosti, sportovní, volnočasové, ale i více elegantní, které vynosíte i na speciální a okázalé příležitosti.

Mě nadchly třeba tyto šaty ve světle růžové barvě, s puntíky… Na ramínku poměrně nenápadné, ovšem oblečené vypadají přímo božsky!

Vyloženě letní, ideální pak i na dovolené, jsou tyto volné, barevné šaty. Nesmírně pohodlné – a nutno napsat, že díky volnému střihu i skvěle maskují nedostatky postavy. :)

V Plaza Fashion Store koupíte i džíny – úžasné jsou ty od značky JOOP!, velmi dobře sedí. Vyberete si zde i volné, široké kalhoty, které jsou trendem této sezóny. Já vám vyfotila tyto v černé – vypadají velmi dobře i s koženou bundou s krátkými rukávy – ta je od značky Armani Exchange.

Kouskem, který mě osobně ovšem nejvíc zaujal, je tento růžový overal! V oversized střihu, volný, vzdušný, nesmírně pohodlný a příjemný. Dá se opět dobře kombinovat – s různými bundami, výborně bude vypadat také s koženou, nebo džínovou bundou…

Dámy, tak co říkáte, překrásné věci, že?
Zastavte se do Plaza Fashion Store – udělat si radost a také oživit váš letní šatník!

A mimochodem, seženete zde i plavky!

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram