Mistrovství světa v adventure golfu – v areálu Bowling Brno!

Jsem si jistá, že překrásný areál Bowling Brno určitě všichni dobře znáte – najdete jej v Brně – Líšni, můžete si sem zajít zahrát bowling na několika moderních dráhách, v rámci venkovních prostor jsou k dispozici tři hřiště rozdílného typu na adventure golf, využít pak můžete také hřiště na beach volejbal… A nyní, v létě, je tu úžasně – posedíte jistě rádi i na útulné – a nově zastřešené zahrádce restaurace.
Musím vám hlavně napsat o jedné mimořádné události, která se zde bude konat od 14. do 16. června. Právě zde totiž proběhne mistrovství světa v adventure golfu! Koná se podruhé v České republice a vůbec poprvé v Brně, účastní se týmy z devíti zemí světa – zkrátka, je to výjimečná akce, o které musíte vědět. A na hřištích na adventure golf – kde budou hrát mistři tohoto sportu z celého světa – si můžete zahrát i vy a vaše děti! Zajděte si sem, vládne tu příjemná, pohodová atmosféra! 

Troufám si napsat, že areál typu, jakým je Bowling Brno, nemá v Brně obdoby. Je na překrásném místě – s výhledem na Brno, nicméně oceníte zde klid, kdy jste stranou ruchu města i dopravy. Areál je rozsáhlý, uvítáte i příjemné parkování a hlavně, veškeré a velmi pestré služby pro sportovní aktivity!

Oblíbený je zde samozřejmě bowling – je tu celkem 20 drah, takže spoustu prostoru pro mnoho hráčů.
Dráhy jsou tu vybaveny tím nejmodernějším systémem, nad dráhami je umístěná velkoplošná LED obrazovka, animace se zde mění a navozují kouzelnou atmosféru. Pro děti jsou dráhy vybavené mantinely, které se dle potřeby automaticky postaví.

Na bowling si sem můžete zajít s dětmi, rodinou, s partou kamarádů – bowling je skvělá zábava, která nadchne každého, bez rozdílu věku, pohlaví i zkušeností.

Nyní, v krásném počasí, ovšem nejvíce oceníte zdejší sportovní aktivity venku – oblíbená jsou zde i hřiště na plážový volejbal! A zahrajete si tu venkovní šachy.

Ovšem, to hlavní – tři nádherná hřiště na adventure golf! Právě tato hřiště jsou skutečným unikátem a nikde jinde podobná nenajdete! Dokonce – adventure golf si můžete zahrát v rámci Brna pouze zde!

Hřiště na adventure golf tu mají i krásná a poetická jména – Adam, Eva a také Venuše. Zajímavostí pak je, že každé z těchto hřišť je typově zcela jiné, liší se i svou obtížností, koncepcí i prvky, které se každým hřištěm prolínají.

Hřiště „Eva“ se nachází ve svahu, je svou koncepcí víc hravé, prolínající se s přírodními prvky. Toto hřiště zdobí i mnohé dekorace, dřevěné sochy, vodní prvky – potůček, jezírko – děti určitě budou obdivovat i figury krokodýlů, nebo koníka.

Hřiště “Adam” je možná i o něco obtížnější než „Eva“, jednotlivé hrací dráhy se skládají z překážek v geometrických tvarech. Mimochodem, hřiště připomíná populární hru “Minecraft” – i pro mé syny je toto hřiště vždy mimořádně oblíbené. :)

Mimochodem, z tohoto hřiště je úžasný výhled, příjemně se tu i sedí, odpočívá…

Nejnovější je zde pak hřiště „Venuše“, povrch je zde více členitý a úrovní obtížnosti je toto hřiště asi i nejtěžší.

Nicméně – určitě zde vyzkoušejte všechna hřiště, oceníte, že zážitek ze hry vám každé hřiště dopřeje jiný!

Adventure golf je opět sportem pro každého – nemusíte mít žádné zkušenosti, znalosti, ani předchozí trénink… Je to zábava nejen pro dospělé, ale i pro děti – proto, ideální tip na program pro celou rodinu!
Veškeré vybavení vám zde samozřejmě půjčí.

Já vám chci ovšem napsat o jedné mimořádné události, která se bude v areálu Bowling Brno konat od 14. do 16. června – a skutečně si zaslouží, abyste o ní věděli. Je totiž opravdu poctou a úspěchem – že se akce tohoto typu v těchto prostorách koná!
O co se jedná?

Od 14. do 16. června bude v areálu Bowling Brno probíhat Mistrovství světa v adventure golfu!
Tato akce světového měřítka se koná vůbec poprvé v Brně (a historicky podruhé v České republice). 

Tohoto světového klání v adventure golfu se zúčastní celkem 9 týmů z 9 zemí světa – budou zde hráči dokonce i z Ameriky, nebo z afrického Gabonu!
Celkem se zde utká v adventure golfu 90 hráčů.

Tato akce pak má i významnou mediální podporu, kdy zde bude natáčet také Česká televize a účastnit se budou i jiná média.

Českou republiku budou reprezentovat hráči také z týmu Eagles Brno.
Akce je veřejná, místa pro diváky zde budou také – a vstup je zdarma. 

Zkrátka, i pořádání akce tohoto významu je jasným důkazem, jak perfektní úroveň celý areál Bowling Brno má.

Zajděte si sem také na adventure golf na hřiště, kde hráli i světoví mistři!

Mimochodem – jeden tip závěrem!
V areálu Bowling Brno se konají i letní příměstské tábory – a věřte, tady se děti rozhodně nudit nebudou. :)
Pokud vás zajímá více – mrkněte na nabídku letních příměstských táborů v areálu Bowling Brno.

Bowling Brno najdete na ulici Líšeňská 4515/80, rezervace na sportovní aktivity si můžete vytvořit přes web (viz odkaz níže), na adventure golf můžete přijít i bez předchozí rezervace.

ODKAZ: BOWLING BRNO / web
ODKAZ: BOWLING BRNO / facebook
ODKAZ: BOWLING BRNO / instagram